Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

danilo994
Kada sam pravio nalog upisao sam pogresnu email adresu, kako sada mogu to da promenim?
u HBO GO
jaca
Sta se desava sa hbogo aplikacijom? Ne dozvoljava logovanje ni na telefonu (samo prijavljuje grešku), ni na računaru, ni na tv-u. Juče je sve funkcionisalo besprekorno
u HBO GO
brankopalanko
Cao narode,imam problem da ponovo pokrenem hbo go app na smart tv-u.Elem,posto sam morao da azuriram app preko tv-a sledeci korak je da prijavim uredjaj.Korak prvi je da odem na… (Prikaži više)
u HBO GO
branislav871
Drugari, zanima me da li je moguca promena koda na postojecem nalogu? Ili reset mejla na nalogu koji se ne koristi, pa krejranje novog naloga sa novim kodom, uz mejl adresu koja je ranije koriscena?
u HBO GO
gonnky
  Otkrivanje novih zanimljivih serija za gledanje i iščekivanje novih sezona serija koje su nam prirasle za srce su uvek dobra tema za diskusiju. U poslednjih par meseci pribegavalo se bindžovanju… (Prikaži više)
u HBO GO
luka034
Poštovani, kako stoji u obaveštenju aplikacije HBO GO (Srbija) za android više nije podržana. Prilikom otvaranja navedene aplikacije stoji uputstvo za preuzimanje druge aplikacije HBO GO. Nakon… (Prikaži više)
u HBO GO
noxterns
Dobar dan.   Nakon ažuriranja aplikacije nestao sam kao Telenor korisnik ove aplikacije. Ukucam mail i lozinku i  pojavi se gornji naslov. Do pre toga sve je normalno radilo. Jedino što može da… (Prikaži više)
u HBO GO
dr.agisic
Koristim uspesno HBO GO preko Telenor mreze u sklopu paketa, a na telefonu i pc-u. Hteo bih da ga pokrenem preko appletv-a, ali kada se ulogujem, dobijam poruku sa slike. Da li se ovo moze podesiti i… (Prikaži više)
u HBO GO
slađan
Poštovani, veliki broj vaših korisnika koji imaju IPHONE telefone nisu zadovoljni sa podrškom koju ste nam do sada pružali u vezi aplikacije HBOGO. Mi sve naše obaveze prema Telenoru redovno plaćamo… (Prikaži više)
u HBO GO
sile94
Postovani, aktivirao sam hbo go servis preko moj telenor portala i prilikom registracije na sajtu dobijam gresku "korisnik je vec registrovan". Probao sam i sa drugom email adresom da registrujem ali… (Prikaži više)
u HBO GO
Učitaj više