Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

radacokolada
Prosle godine sam aktivirala Hbo go i deaktivirala ga posle nekog vremena. Sada mi je promenjen paket i izabrala sam hbo kao jednu od besplatnih aplikacija.Kada sam htela da ponovo aktiviram nije… (Prikaži više)
u HBO GO
shubri
Vec peti put dobijam poruku da nemam pretplatu na TV-u. Kod iz aplikacije nije validan, morao sam da deaktiviram HBO go, ali ce da se deaktivira tek krajem meseca. Jednom u mesec dana hocu da gledam… (Prikaži više)
u HBO GO
milicapet
Postovani,   Ako sam u roaming-u, da li mogu da besplatno koristim HBO GO aplikaciju ako sam konektovana na WiFi? Da li su potrebna dodatna podesavanja  s obzirom da dobijam poruku "Location… (Prikaži više)
u HBO GO
gonnky
  Otkrivanje novih zanimljivih serija za gledanje i iščekivanje novih sezona serija koje su nam prirasle za srce su uvek dobra tema za diskusiju. U poslednjih par meseci pribegavalo se bindžovanju… (Prikaži više)
u HBO GO
aionor
Koristim Samsung s3 I na nejemu imam Netflix Dezzer i sve moguce aplikacje sem HBO GO   Your device isn't compatible with this version   Da li je to Hardverski problem ili Softverski Kako da… (Prikaži više)
u HBO GO
gasarandja
Kako da aktiviram HBO GO na Fox smart TV  ? imam aplikaciju na telefonu i kompu gde rade ali za tv nece....
u HBO GO
sladjanrasic
od juče sam promenio paket i sad sam u prenesi play+ L. Prijavio sam HBO GO kao servis medjutim posle verifikacije ne mogu da skinem aplikaciju sa App Stora. Prvo me preusmeri na Slovenački store.… (Prikaži više)
u HBO GO
childof13th
Registrovan account pre nekih mesec dana, sve bilo OK do danas, Iako imam aktiviran HBOGo 10gb dodatak prilikom prijave na aplikaciju ili websajt dolazi do ove greske.  
u HBO GO
branislav871
Postoji li ova sekcija još uvek u okviru aplikacije? Primetih da na pojedinim naslovima piše upravo pomenuto, ali ne i do kada je sadržaj dostupan.
u HBO GO
avantura.danilo.
Na mob sve radi ali ne mogu da gledam na TV-u. Probao sam da se ulogujem na hbogo.rs ali mi javlja da nisam u bazi korisnika, ima vec taj mail, lozinka nije dobra, a cak ni resetovanje lozinke nije… (Prikaži više)
u HBO GO
Učitaj više