Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

raša
Premijera sedme sezone „Igre prestola“, koju su milioni fanova širom sveta čekali više od godinu dana, od danas je dostupna na HBO GO servisu. Tim povodom, Telenor i HBO su na ulice Beograda doneli… (Prikaži više)
u HBO GO
svetlana
Na sajtu Telenora stoji da je korišćenje aplikacije moguće na 4 uređaja uz istovremeni streaming na dva uređaja. Za gledanje sa lap topa ne važi neograničen interent za aplikaciju, vec automatski… (Prikaži više)
u HBO GO
davidnikolic
Da li sledeci put kada aktiviram HBO GO dodatak ponovo dobijam 30 dana koriscenja bez naknade ili sam tu opciju potrosio prvom aktivacijom dodatka?
u HBO GO
gonnky
  Znaš li da uz HBO GO na mobilnom telefonu imaš i roditeljsku kontrolu? Da ne brineš šta bi dete moglo da vidi, jednostavno aktiviraj:   Klikni na svoje ime u gornjem desnom uglu Odaberi… (Prikaži više)
u HBO GO
aleksandar1
Postovani, aktivirao sam servis hbo go medjutim pri registraciji u aplikaciji iskoci mi da je ovaj korisnik vec registrovan. Da li mozete da mi pomognete?
u HBO GO
kengur
Svakako se slažem da je pogrešna, ali ako se app već zove "HBO GO Serbia", onda bi trebalo da je dostupna i u Srbiji, right?
u HBO GO
gonnky
  Odigraj kviz u Moj Telenor aplikaciji i na pitanja odgovori tačno i najbrže što možeš! Imaš vremena do petka 14.07.2017. u ponoć. Kviz možeš da odigraš samo jednom dnevnom!   Za 50 najboljih… (Prikaži više)
u HBO GO
sladjanrasic
od juče sam promenio paket i sad sam u prenesi play+ L. Prijavio sam HBO GO kao servis medjutim posle verifikacije ne mogu da skinem aplikaciju sa App Stora. Prvo me preusmeri na Slovenački store.… (Prikaži više)
u HBO GO
brillanmiscolores
Čitam svašta o ovom servisu ali i dalje mi promiče suštinsko pitanje:   1. da li u okviru postpejd paketa Telenor pruža samo protok podataka za HBO GO ili je uslugom obuhvaćeno potpuno korišćenje… (Prikaži više)
u HBO GO
Učitaj više