Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

gonnky
  Otkrivanje novih zanimljivih serija za gledanje i iščekivanje novih sezona serija koje su nam prirasle za srce su uvek dobra tema za diskusiju. U poslednjih par meseci pribegavalo se bindžovanju… (Prikaži više)
u HBO GO
branislav871
Postoji li ova sekcija još uvek u okviru aplikacije? Primetih da na pojedinim naslovima piše upravo pomenuto, ali ne i do kada je sadržaj dostupan.
u HBO GO
avantura.danilo.
Na mob sve radi ali ne mogu da gledam na TV-u. Probao sam da se ulogujem na hbogo.rs ali mi javlja da nisam u bazi korisnika, ima vec taj mail, lozinka nije dobra, a cak ni resetovanje lozinke nije… (Prikaži više)
u HBO GO
aleks159
Elem, pre par meseci sam aktivirao HBO GO, preko Moj Telenor aplikacije, van tarifnog paketa, tj, placao sam na racum +800 za HBO GO. Nakon par meseci, sam prestao koristiti HBO GO, tj. deaktivirao… (Prikaži više)
u HBO GO
danilo994
Kada sam pravio nalog upisao sam pogresnu email adresu, kako sada mogu to da promenim?
u HBO GO
nemanjapop
zanima me kako mogu da dobijem aktivacioni kod za hbo go app, posto u paketu imam 10 gb za tu app a ne mogu da se registrujem?
u HBO GO
prolompivo
Poštovani,   da li je moguće registrovati više uređaja preko jednog naloga? Registrovao sam se uspešno preko Telenor aplikacije na telefonu, i sve funkcioniše super, ali nikako ne mogu da se prijavim… (Prikaži više)
u HBO GO
pax
Ako na istom broju imam povezan HBOgo (10gb) i Telenor Home(100gb) a kuci na laptopu/smart TVu pustim HBOGo preko Telenor Home neta, da li ce se tada trositi HBOGo gigabajti ili Telenor Home… (Prikaži više)
u HBO GO
noxterns
Dobar dan.   Nakon ažuriranja aplikacije nestao sam kao Telenor korisnik ove aplikacije. Ukucam mail i lozinku i  pojavi se gornji naslov. Do pre toga sve je normalno radilo. Jedino što može da… (Prikaži više)
u HBO GO
jaca
Sta se desava sa hbogo aplikacijom? Ne dozvoljava logovanje ni na telefonu (samo prijavljuje grešku), ni na računaru, ni na tv-u. Juče je sve funkcionisalo besprekorno
u HBO GO
Učitaj više