Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

nikolapanovski
Postovani,   Treba da postanem korisnik ovih dana (TOTAL 2) Interesuje me da li kada koristim hbo go aplikaciju preko wifi interneta koji nije Telenor da li mi i dalje idu onih 10GB iz paketa ili… (Prikaži više)
u HBO GO
dovla
Postovani, da li ja kao korisnik Total 5 paketa mogu da koristim HBO go besplatno. Unapred hvala.
u HBO GO
petarkraj
Pozdrav, morao sam zbog neke greske da iskljucim hbo go iz usluga u oktobru i receno mi je da mogu ponovo da aktiviram od 1. novembra. Tako sam i uradio. Medjutim, ja vec imam nalog na HBO GO. Da li… (Prikaži više)
u HBO GO
milijanadjordjevic43
Pokusala sam da se registrujem uz pomoc koda i dobijam obavestenje "Ovaj korisnik je vec registrovan (4.27)"
u HBO GO
losmi
Postovani od danas mi izlazi obavestenje I na tv I na lap topu da mi ip adresa nije iz opsega ip adresa sa lokacije srbije.ne mogu da gledam sadrzaj u cemu je problem?
u HBO GO
djaftekurafte
Da li je HBO GO besplatan u play+L/XL i premium+ paketima,negde sam procitao ,ali nisam siguran pa je red da pitam. </body
u HBO GO
samisko
Poštovani, kada pokušam da pustim neki video u HBO Go aplikaciji, javi mi se neka DMR greška. Do juče je sve radilo normalno. Da li znate kako se to rešava?
u HBO GO
gonnky
  Otkrivanje novih zanimljivih serija za gledanje i iščekivanje novih sezona serija koje su nam prirasle za srce su uvek dobra tema za diskusiju. U poslednjih par meseci pribegavalo se bindžovanju… (Prikaži više)
u HBO GO
rohirrimmsc
Postovani, Do pre par dana sam normalno modao da gledam HBO go aplikaciju ali sada dobijam poruku sa greskom DRM kad god probam da pokrenem neki film u aplikaciji. Problem se javlja i preko… (Prikaži više)
u HBO GO
sladjanrasic
od juče sam promenio paket i sad sam u prenesi play+ L. Prijavio sam HBO GO kao servis medjutim posle verifikacije ne mogu da skinem aplikaciju sa App Stora. Prvo me preusmeri na Slovenački store.… (Prikaži više)
u HBO GO
Učitaj više