Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

luka034
Poštovani, kako stoji u obaveštenju aplikacije HBO GO (Srbija) za android više nije podržana. Prilikom otvaranja navedene aplikacije stoji uputstvo za preuzimanje druge aplikacije HBO GO. Nakon… (Prikaži više)
u HBO GO
brankopalanko
Cao narode,imam problem da ponovo pokrenem hbo go app na smart tv-u.Elem,posto sam morao da azuriram app preko tv-a sledeci korak je da prijavim uredjaj.Korak prvi je da odem na… (Prikaži više)
u HBO GO
gonnky
  Otkrivanje novih zanimljivih serija za gledanje i iščekivanje novih sezona serija koje su nam prirasle za srce su uvek dobra tema za diskusiju. U poslednjih par meseci pribegavalo se bindžovanju… (Prikaži više)
u HBO GO
mazzan
Danas sam aktivirao HBO GO promociju do kraja godine, ali ne mogu da se registrujem na sajtu. Znate li o cemu se radi? Izbacuje da ima neku internu gresku i da treba da kontaktiram operatera.
u HBO GO
npetkovic
Imam Samsung led TV novije generacije koji nije smart.Planiram da kupim android box za TV (Android 7.1.2 KODI ), pa me interesuje da li cu pomocu njega moci da pratim HBO GO na TV-u?
u HBO GO
srka1970
Kao verovatno i mnogi od vas, u rubriku "Moj izbor" dodajem filmove i serije koje planiram da pogledam.   Primetio sam da kod nekih naslova to nije moguće, odnosno kada pokušam da ih dodam u "Moj… (Prikaži više)
u HBO GO
dr.agisic
Koristim uspesno HBO GO preko Telenor mreze u sklopu paketa, a na telefonu i pc-u. Hteo bih da ga pokrenem preko appletv-a, ali kada se ulogujem, dobijam poruku sa slike. Da li se ovo moze podesiti i… (Prikaži više)
u HBO GO
branka1984
Zdravo, korisnik sam paketa PLAY L i takodje aplikacije HBO GO. Problem je sto kad pokusam da se ulogujem preko racunara, pri iizboru operatera na samom pocetku, memi se ne nudi opcija Telenor, kao… (Prikaži više)
u HBO GO
vlada_
U okviru paketa Prenesi Play+ L dobio sam pravo korišćenja HBO GO digitalnog servisa. Na telefonu je prošla registracija i sve funkcioniše, ali ne mogu da se prijavim sa bilo kog drugog uređaja… (Prikaži više)
u HBO GO
danilo999
Pozdrav, Ovo zapravo i nije problem sa HBO uslugom vec sa moj telenor servisom. Aktiviran mi je HBO Go i dok nisam jednog meseca potrosio sav predvidjeni protok za HBO meni se pokazivalo koliko jos… (Prikaži više)
u HBO GO
Učitaj više