Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

gonnky
  Otkrivanje novih zanimljivih serija za gledanje i iščekivanje novih sezona serija koje su nam prirasle za srce su uvek dobra tema za diskusiju. U poslednjih par meseci pribegavalo se bindžovanju… (Prikaži više)
u HBO GO
vlada_
U okviru paketa Prenesi Play+ L dobio sam pravo korišćenja HBO GO digitalnog servisa. Na telefonu je prošla registracija i sve funkcioniše, ali ne mogu da se prijavim sa bilo kog drugog uređaja… (Prikaži više)
u HBO GO
jia
Do prekjuce je sve funkcionisalo kako treba i kad sam ponovo ukljucila telenorov internet pocelo je da mi izbacuje da nisam pretplacena na Premium paket i da treba da kontaktiram operatera. Pre… (Prikaži više)
u HBO GO
biljana82
Zaboravio sam email i sifru naloga za hbo na kome mi je telenorov kod  za koriscenje aktiviran postoji li neka mogucnost da se povrati nalog ili da se dobije novi kod za koriscenje hbo?
u HBO GO
raša
Premijera sedme sezone „Igre prestola“, koju su milioni fanova širom sveta čekali više od godinu dana, od danas je dostupna na HBO GO servisu. Tim povodom, Telenor i HBO su na ulice Beograda doneli… (Prikaži više)
u HBO GO
svetlana
Na sajtu Telenora stoji da je korišćenje aplikacije moguće na 4 uređaja uz istovremeni streaming na dva uređaja. Za gledanje sa lap topa ne važi neograničen interent za aplikaciju, vec automatski… (Prikaži više)
u HBO GO
davidnikolic
Da li sledeci put kada aktiviram HBO GO dodatak ponovo dobijam 30 dana koriscenja bez naknade ili sam tu opciju potrosio prvom aktivacijom dodatka?
u HBO GO
gonnky
  Znaš li da uz HBO GO na mobilnom telefonu imaš i roditeljsku kontrolu? Da ne brineš šta bi dete moglo da vidi, jednostavno aktiviraj:   Klikni na svoje ime u gornjem desnom uglu Odaberi… (Prikaži više)
u HBO GO
aleksandar1
Postovani, aktivirao sam servis hbo go medjutim pri registraciji u aplikaciji iskoci mi da je ovaj korisnik vec registrovan. Da li mozete da mi pomognete?
u HBO GO
Učitaj više