Skip navigation
Uloguj se to follow, share, and participate in this community.

Skorašnja aktivnost

gonnky
Naravno da već znamo da u stori možeš da staviš više slika ili snimaka jedan za drugim i napraviš super priču, ali uvek ima ta doza drame da se ne premeste ili da se neće poremeti raspored. Zato je… (Prikaži više)
u INSTAGRAM
gonnky
Iako je ponekad bolje da fotka nestane posle prvog pregleda, neke trenutke ipak je potrebno sačuvati! Zato su dobri ljudi Instagrama rešili da uvedu novu opciju „Keep in chat” i omoguće nam čuvanje:… (Prikaži više)
u INSTAGRAM
gonnky
U moru storija svi polako postaju isti! Međutim, sada možeš svakom da daš svoj stil i koristiš različite fontove kako bi baš tvoj stori bio jedinstven i najzabavniji. Evo kako da menjaš stil pisanja:… (Prikaži više)
u INSTAGRAM
opens2019
Dobar san, imam prepaid sim karticu i na njoj ima mogucnost neogranicenog interneta na dve aplikacije. Jedna od njih je instagram i ona mi je prekinuta danas u 00:00 19.2 ali nisam nista potrosio. U… (Prikaži više)
u INSTAGRAM
gonnky
Realno je bedak što neki storiji nestanu zauvek posle 24 sata. To je shvatila i Instagram ekipa, pa je zato stvorila Story Hightlight. Evo kako u nekoliko koraka možeš da sačuvaš svoj stori zauvek:… (Prikaži više)
u INSTAGRAM