Ne pravi kompromise kada je u pitanju muzika!

Verzija 3

  Voliš da se baviš sportom, uživaš u dugim šetnjama ili jednostavno voliš da kuliraš na keju? I uvek kada pustiš pogled preko panorame grada zamišljaš savršenu muzičku podlogu? Kako bi izgledalo kada bi umesto zamišljanja, savršeni saundtrek bila tvoja stvarnost?

  Odgovor je: Deezer! 

  1111.jpg

  Sve što ti je potrebno da bi tvoje uživanje bilo potpuno jeste da putem Moj Telenor aplikacije aktiviraš digitalni servis Deezer, kreiraš svoj nalog i počneš da stvaraš savršenu muzičku podlogu za trenutke koji se ne zaboravljaju!

  U aplikaciji pretražuj izvođače i njihove albume ili prepusti Deezeru da te ‘pogodi u dušu’ i iskusi onaj “Gde me nađe!” osećaj - svaki dan!

  Kada osetiš da je pravi trenutak, podeli sa prijateljima pesmu koju slušaš i preuzmi zasluge za najbolje raspoloženje u društvu! Ako postoji baš ta jedna pesma koju želiš da slušaš na “repeat” i imaš je u mp3 formatu, jednostavno prevuci odabranu pesmu u opciji “My mp3s” i unapredi svoju Deezer kolekciju.

  22222.png

  U kolekciji od preko 35 miliona pesama pronađi svoje muzičke ljubimce i stavi ih sve u plejlistu koja kida! Ako često na žurkama pomisliš da bi ti mogao da napraviš bolju atmosferu, uvek imaj spreman “mikstejp za žurke” plejlistu i ostaje ti samo da se probiješ do DJ-a i priključiš svoj mobilni telefon na ozvučenje!

  22222222.jpg

  Uz Deezer to nije samo slušanje muzike u aplikaciji, to je najbolja atomsfera koja te prati gde god da se nalaziš!