WhatsApp

Verzija 7

  Za one koji žele uvek koriste WhatsApp na svom pripejd broju, ali i da im internet saobraćaja ostane za korišćenje drugih sadržaja tu je dodatak WhatsApp u okviru kog dobijaš neograničen saobraćaj za ovaj servis. Prva aktivacija je besplatna čeka te na portalu ili aplikaciji Moj Telenor, nakon toga dodatak se naplaćuje po ceni od 95 dinara za 30 dana.


  WhatsApp Messenger je višeplatformska mobilna aplikacija za slanje poruka koja ti omogućuje da razmenjuješ poruke sa prijateljima. WhatsApp Messenger je dostupan za Android, Windows Phone, iPhone, BlackBerry i Nokia telefone i da, svi ti telefoni mogu međusobno da razmenjuju poruke.

   

  *WhatsApp aplikacija je dostupna svima kao i do sada, uz korišćenje internet saobraćaja iz paketa ili povezivanjem putem WiFi konekcije.

  *Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca, a možeš da se  u svakom trenutku da se odjaviš slanjem poruke WA STOP na 9000, a na već aktivan dodatak računaj do isteka njegovog važenja.

   

  WhatsApp icon.pngWhatsApp image(1).jpg

   

  Pogledaj i Da li se besplatan WhatsApp odnosi i na eksterne linkove? Da li mogu besplatno da koristim i pozive, ukoliko imam aktivan dodatak za WhatsApp?

   

  Ako koristiš postpejd broj, pogledaj i:

  Facebook, Twitter i WhatsApp