Capture - Besplatan čuvar uspomena!

Verzija 2

  Došao je kraj prebacivanju fotografija i video snimaka sa telefona na računar. Hiljadu istih slika, a sa onom najdražom uspomeom se poigrao Marfi i u tom dugotrajnom procesu ona je obrisana ili izgubljena.

   

  Stavljamo tačku na Marfija i na sve ostale nezgodne situacije koje mogu dovesti do gubitka svih onih dragih uspomena i momenata koji su zabeleženi sa nemarenom da sačuvaju uspomene. Na klik odavde je naš čarobnjak Capture, koji je riznica svih tvojih fotografija i video snimaka. Sve  to je potrebno jeste da na aplikaciji Moj Telenorhttps://www.telenor.rs/sr/privatni/podrska/#mojtelenorpreuzmet app i da u delu Usluge aktiviraš istu. Nakon toga pravac Prodavnica, Capture te čeka. Pored besplatnog prostora i mogućnosti da u svakom trenutku pristupiš svom nalogu i sadržaju sa na telefonu, tabletu ili kompu ne ne brini za MB besplatni su i kada postavljaš fotke i video na ovaj cloud i kad ih preuzimaš. Odmah možeš da proveriš, u zavisnosti od paketa koji koristiš, koliko GB prostora ti je na rasplaganju za čuvanje fotki i na koliko neta možeš da računaš za Caputre.

   

   

  capture_ilu.jpg

   

  Pored čuvara uspomena Capture će osloboditi memoriju na tvom telefonu i prodisaće punim plućima za neke nove dobre stvari J Ono što još ovaj čarobnjak može jeste da kreiraš priču od fotki koje odabereš, bliže se praznici, pa eto povoda da testiraš i ovu opciju jednostavnim klikom na Create Story.