3 odgovora Najnoviji odgovor dana 31.01.2019. 00.16 napisao/la je nemanjank

  Popust na tarifni paket, bez uzimanja aparata.

  miroslav-m

   Poštovanje.

    

   kako mi je svojevremeno istekao ugovor po kom sam ostvarivao popust od 50%, jer u Vašoj mreži nisam pronašao odgovarajući telefon po prihvatljivoj ceni,

   Otišao sam u Vašu poslovnicu na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu (preko od Futoške pijace) da obnovim ugovor.

   Kako i dalje nisam mogao pronaći telefon po prihvatljivim uslovima, predložili su mi da opet uzmem popust na tarifni paket bez telefona, dok se ne pojavi telefon koji mi odgovara.

   Pa je aktiviran popust na tarifni paket bez telefona od 30%, do kako mi je rečeno pojeve u prodaji telefona koji bi mi odgovarao, i da nikakav problem neće biti, da tada pređem na veći tarifni paket.

   Kako sam sada u Vašoj poslovnici Promenada u Novom Sadu pronašao telefon i prateći veći paket koji bih uzeo, juče mi je rečeno da to ne mogu do isteka paketa sa popustom.

   To mi niko od Vaših zaposlenih nije saopštio kada su mi aktivirali produžetak paketa sa popustom. Naprotiv rekli su mi, ovo Vam je opcija, dok ne koristite mogućnost uzimanja telefona pod povlašćenim uslovima, da imate popust na pretplatu, a kada pronađete telefon, bez problema prelazite na veći tarifni paket uz novi Ugovor, koji uključuje uzimanja telefonskog aparata.

   Ispade da sam obmanut i kako ne mogu kod Vas narednih više od godinu dana da pređem na veći paket i uzmem aparat, da sada moram da takvu uslugu potražim kod nekog drugog operatera,

   a sa Vama okončam saradnju, po isteku aktivnog ugovora.

   Rekli su mi u Promenadi da treba da isplatim nešto preko 18.000 dinara, da bih uzeo telefon i veći paket, jer sam nekoliko meseci koristio popust od 300 dinara mesečno, dok sam bio u potrazi za aparatom.

   Očigledno da niste dobro obučili Vaše zaposleni i da je dezinformacijom koju sam dobio, naša dalja saradnja dovedena u pitanje.

   Nadam se Vašem brzom odgovoru, da li postoji mogućnost da nastavimo saradnju i pod kojim uslovima, kako se nebi desilo da nestane u prodaji isti telefonski aparat kod konkurentskog operatera.

    

   Srdačan pozdrav.

    

   Miroslav Marjanović