-
1. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
gonnky26.09.2016. 04.32 (kao odgovor na dudjaa)
Ćao Aleksandar Antić evo jedan tekst i recenzija o Xiaomi - Kineski telefoni nisu kopije već neotkriveno blago.
-
2. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
dudjaa 26.09.2016. 08.57 (kao odgovor na gonnky)Poštovani gonnky jako mi je drago što se piše o ovako kvalitetnim aparatima, kao što je to Xiaomi. Koristim ove aparate već dosta dugo, želeo sam da čujem mišljenja drugih korisnika vezano za ove uređaje. Baš kao što sami naslov kaže, reč je o jako ozbiljnim i kvalitetnim aparatima.
Ne bih se složio sa krajem ove recenzije da su mogući iskačući prozori sa sadržajem za odrasle. To apsolutno nije tačno!
Moram uraditi jedan osvrt na MIUI operativni sistem koji je po meni bolji od iOS. Nisam naišao na nešto tako stabilno, sa mnoštvom funkcija i sami UI je prelep
Svaki detalj je moguće izmeniti, počevši od fonta,početne animacije, ikonice,stil zaključanog ekrana, izgled aplikacija, zvuk pokretanja. animaciju pokretanja i tako dalje. MIUI je takođe dostupan i na Srpskom jeziku.
U koliko bude bilo još pitanja rado ću odgovoriti svima.
S poštovanjem Aleksandar Antić, ( dudjaa ). Xiaomi support for Serbia.
-
3. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
valdy 26.09.2016. 09.21 (kao odgovor na dudjaa)Po čemu je bolji od iosa?
Ne provociram,nego me interesuje samo,poštp nakon dugo godina želim da malo odmorim od iosa
-
4. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
dudjaa 26.09.2016. 16.36 (kao odgovor na valdy)Pozdrav valdy. I da je provokacija imamo argumente Zašto smatram da je bolji?
Optimizacija na samom vrhu, vrhunske performanse, UI samog sistema je prelep, napredne funkcije, MI CLOUD servis za čuvanje sigurne kopije podataka,
apsolutna vizuelna izmenljivost skladno navikama korisnika, odobren ROOT pristup bez gubitka garancije (u slučaju Xiaomi aparata), integrisan antivirus, čistač, mogućnost podešavanja svakog elementa, i puna kontrola uređaja. Prelaskom od iOS-a ne bi ste imali poteškoća sa MIUI operativnim sistemom, jer je pokretač sličan kao kod iOS-a. Ako vam se ni on ne svidi možete da odabere još mnoštvo pokretača sa google play prodavnice, ili da kreirate svoj koristeći Alat iz Xiaomi-ja.
-
5. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
thestefaneli26.09.2016. 10.56 (kao odgovor na valdy)
Ukratko, po svemu.
-
6. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
valdy 27.09.2016. 03.54 (kao odgovor na dudjaa)Hvala na detaljnom odgovoru.
Razmisliću još,pošto Xiaomi nisam video uživo,ni koristio
-
7. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
filipmajkić 27.09.2016. 06.39 (kao odgovor na dudjaa)Šteta što se ime kompanije na srpskom izgovara kao "Žao mi..."
-
8. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
mdamnjanovic 27.09.2016. 07.20 (kao odgovor na valdy)Nema šta da razmišljaš i da odmaraš od iOSa.
-
9. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
dudjaa 27.09.2016. 07.33 (kao odgovor na valdy)Toplo preporučujem Xiaomi aparate. Odlična kupovina u svakom slučaju!
-
10. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
dudjaa 27.09.2016. 07.36 (kao odgovor na filipmajkić)Hahahahah Ne izgovara se "Šaomi" .
A sto se tiče "Žao mi" to se obično čuje kad isti probaju a aparat nije njihov
-
11. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
valdy 27.09.2016. 08.22 (kao odgovor na dudjaa)Ozbiljno reklamiranje uređaje koliko vidim
Pitanje je koliko je to samo istina što je ovde napisano
-
12. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
mdamnjanovic 27.09.2016. 08.38 (kao odgovor na dudjaa)Preporučujem ih i ja, u odnosu na druge Android telefone. U odnosu na iOS - nikako
Šalu na stranu, jako kvalitetni uređaji (mada, sve što proizvode im je vrhunsko). Ne zovu ih džabe "Kineski Apple"
-
13. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
ivanminic 27.09.2016. 13.18 (kao odgovor na dudjaa)3 od 3 smatraju da je ovo korisnoJos jedan zanimljiv tekst:
http://mojafirma.rs/magazin/xiaomi-mobilna-revolucija-iz-kine/
Inace, telefone nisam koristio, ali brdo druge tehnike jesam i zaista sam veoma zadovoljan i kvalitetom izrade, i pruzenom uslugom, i zaista je odnos cena/kvalitet top.
-
14. Re: Xiaomi uređaji i vaša iskustva
dudjaa 27.09.2016. 15.39 (kao odgovor na valdy)Ne nije ovo nikakva reklama, već uređaji vredni pomena. Lično koristim MI4, tako da sam želeo da čujem mišljenja ostalih korisnika vezano za ove aparate.
Nemam apsolutno nikakve koristi od ovoga. Ali mogu da iskažem žaljenje, zato što se ovi aparati ne nalaze na listi Telenor prodavnice.
Ujedno MIUI Srbija čiji sam član preporučuju korišćenje ovih aparat u Srbiji, na TELENOR mreži zbog najbolje pokrivenosti brzim internetom.
Zato se ova tema našla ovde