3 odgovora Najnoviji odgovor dana 21.11.2016. 00.30 napisao/la je katarina.s

  Sim Unlock Iphone 5s

   Pozdrav svima. Koliko je vremena potrebno da se izvrsi otkljucavanje iphone uredjaja nakon dobijene potvrde o podnetom zahtevu. U povratnom mailu se pominju kodovi, a nakon 2 min pretrage po internetu pronalazim sasvim drugi proces otkljucavanja, gde apple nema nikakve veze sa kodovima vec se sve odvija preko servera. Telefon ide na poklon pa mi je resenje potrebno u sto kracem roku. Hvala

    • 1. Re: Sim Unlock Iphone 5s
     mdamnjanovic

     Možda je taj mail "generički" Kod Apple uređaja jeste drugačija procedura i ako se dobro sećam, Apple to otključa i potrebno je samo da se telefon prikači na iTunes nakon toga i to je to. E sad, koliko će vremena proći, verovatno niko ne može da ti kaže tačno ali mislim da piše neki rok u tom mailu.

     • 2. Re: Sim Unlock Iphone 5s

      "Molimo Vas imajte u vidu da nismo u mogucnosti da uticemo na rok u kojem ce proizvodjac odgovoriti." Pre dve godine "kod" za htc je stigao u roku od 3 dana, a sada se telenor ogradio generickim mailom. A druga stvar je sto apple nema veze sa zakljucavanjem vec je to do operatera.

      • 3. Re: Sim Unlock Iphone 5s
       katarina.s

       Ćao Stefane, proveriću šta se dešava sa zahtevom i kada možeš očekivati kod. Zapratila sam te, pošalji mi u poruci broj.