8 odgovora Najnoviji odgovor dana 04.08.2016. 11.14 napisao/la je nikadviseutelenoru

  Postupak nakon isteka ugovrne obaveze

   Nakon četiri godine korićenja pospejd internet paketa, prešao bih na flat internet koji nema ograničenja u pogledu prenetih podataka. Ugovor kod Telenora važi još mesec dana. Kakav je postupak prekidanja ugovorne obaveze? Da li moram pre roka isteka ugovora,  da dođem do poslovnice i najavim da ne želim da produžim ugovor? Ako moram da se pojavim, u kom roku da to učinim? Da li sam u obavezi da vratim postpejd karticu koju sam koristio četiri godine?

    • 1. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze
     raša

     Dobar dan Aleksandre,

     Ukoliko želiš da prekineš ugovornu obavezu potreno je da izmiriš sve mesečne pretplate do isteka ugovorne obaveze.Čini mi se da kartica ostaje u tvom vlasništvu ako svakako će se kolege iz Telenora javiti na ovu temu.

      

     Predrag Puac

      

     Srdačno

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze

      Kartica bi trebalo da ti ostaje, ali moguće je da ćeš morati da doplatiš taj jedan mesec koji ti je preostao. Alternativno, jednostavnije je sačekati kraj meseca i otići kako bi se napravio naredni ugovor, kako ne bi morao ništa da doplaćuješ. Ako ne uradiš ništa i istekne taj mesec, nakon toga dotadašnja usluga nastavlja da ti teče, niko ti ništa neće ukidati, s tim što je, pošto ti istekne ugovor, možeš raskinuti u bilo kom trenutku, bez ikakve doplate.

      1 od 1 smatraju da je ovo korisno
      • 3. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze
       katarina.s

       Dobro su te uputili drugari Radovan Laćarak i Filip Majkić. Nadam se da ćemo pronaći rešenje, jesi li čuo za promociju Telenor Više?

       Detalje možeš da pogledaš i na 50% više saobraćaja

       2 od 2 smatraju da je ovo korisno
       • 4. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze

        Kao višegodišnjem korisniku, dobro mi je poznata Vaša ponuda. Čuo sam za promociju Telenor Više. Kako koristim pripejd broj za telefon nije primenjiva u mom slučaju. Jednostavno javila se potreba za flat opcijom pri korišćenju interneta. Paketi sa ograničenim protokom više neće zadovoljavati moje potrebe.

        Mogu da konstatujem, na kraju četvorogodišnje saradnje, da spadam u grupu zadovoljnih korisnika. Usluga je bila profesionalna, internet je radio zadovoljavajuće. Nadam se da će sa uvođenjem i razvojem 4G mreže doći do promena u ponudi internet paketa. U novim okolnostima, rado ću se vratiti da zasnujem pretplatnički odnos sa Telenorom.

         

        Srdačan pozdrav

        • 5. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze

         Iskreno, to je ono sto sam i ja pricao - paketi koji se nude (sa ogranicenjem) su premali za danasnje potrebe u 2016., a pogotovo za kucni internet. Ja dnevno skoro potrosim protoka koliko ima vas najveci paket mesecno ogranicenje, a verujem da i vecina Srbije trosi poprilicno. Ako neko odgleda par YouTube klipova dnevno u FullHD ili ne daj boze 4k, za 2-3 dana potrosi citav net

         • 6. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze
          katarina.s

          Drago mi je da si do sad bio zadovoljan uslugom i nadam se da će nam se putevi ponovo ukrstiti Pozdrav.

          • 7. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze

           Meni je istekla ugovorna obaveza na pola meseca i presla sam sa starog na novi paket za istu cenu ali sa vise minuta i manje mb pritom su mi nakacili i dodatke koji su isli besplatno sa starim paketom i pritom me niko nije obavestio ni pitao da li hocu da ih koristim i placam.Stigo racun 1000 din vise posto je poceo mesec i ovaj ce da mi naplate nesto sto nekoristim.JEDNOM RECJU STRASNO!!! Korisnik sam oko 8 godina ali cim istekne ugovor NIKAD VISE U TELENORU !!! BEZOBRAZLUK

           • 8. Re: Postupak nakon isteka ugovrne obaveze

            Pazite sta potpisujete i dobro se informisite da neprodjete kao ja!!!