3 odgovora Najnoviji odgovor dana 09.08.2016. 00.51 napisao/la je katarina.s

  Aktivnosti na mom broju

   Postovani,

   da li mozete proveriti aktivnosti na mom broju. Nalazim se u Svajcarskoj i primio sam poziv sa skrivenog broja. Znam da su ranije bile prevare na ovaj nacin, pa ne bih zeleo sa se "obradujem" kad stigne racun na kraju meseca. Kada sam se javio glas je bio kompjuterski generisan i nisam nista razumeo

   Pozdrav,

   Zeljko

    • 1. Re: Aktivnosti na mom broju
     zlatkoovcina

     Zejko pozdrav,

      

     Moraces pricekati do sutra, u periodu od 10-17 su ljudi iz Telenora tu da direktno odgovoaraju, osim ako se ne javi neko pre toga.

     Katarina S je neko na koga se uvek mozes osloniti za pomoc, samo pricekaj da dodje :-)

      

     Pozdrav

     3 od 3 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Aktivnosti na mom broju

      Prevare funkcionisu tako sto ti zoves broj koji te cimao, a on je npr. van zemlje u kojoj si, ili neki broj sto se mnogo tarifira. Kada nisi u roamingu, bez obzira odakle te zove i ko te zove, kada se javis ne moze ti biti nista naplaceno. Kada jesi u roamingu, bez obzira ko te poziva, bice ti naplaceno po standardnoj roaming tarifi kao kada te zove bilo ko, a ti se javis. Dakle, pazi samo kada ti nekoga zoves.

      3 od 3 smatraju da je ovo korisno
      • 3. Re: Aktivnosti na mom broju
       katarina.s

       Hej, mislim da nema razloga za brigu, da bi se uverio i sam možeš da proveriš stanje na svom broju, slobodno pozovi kod *311# beslatna je provera i iz rominga.

       5 od 5 smatraju da je ovo korisno