1 2 3 Prethodno Sledeće 38 odgovora Najnoviji odgovor dana 16.11.2017. 08.09 napisao/la je z22

  Zasto je Telenor ovde skuplji nego u Engleskoj?!

   Postovani Telenor-u,

    

   hvala na neodgovaranju na nase prethodne postove i teme, bas mi je drago kad vam presedne ideja o otvaranju ovog bloga gde ljudi mogu da kazu sta zele.

    

   Igrom slucaja sam posredstvom ovog foruma saznao da novi operater pocinje sa radom u Septembru i odem na njihov britanski sajt cisto da vidim o kojoj kompaniji je rec i evo cisto komparacije radi jednog primera: tamo za 10 funti mesecno (to je oko 1400 dinara) dobijate 3 hiljade minuta, 3 hiljade poruka i 3GB internet saobracaja, plus cenu od 1 penija po minuti za sve internacionalne pozive.

   U vasoj jadnoj, cisto extra-profitom vodjenoj kompaniji za 1400 dinara mogu da dobijem Play+M paket a to ukljucuje: 200 minuta, 3 hiljade poruka i 800MB interneta. Da zanemarimo to sto je u Srbiji nizi standard, jeftinija radna snaga (samim tim i ostali troskovi tipa porezi i slicno), objasnite mi kako je moguce da je tamo za isti novac moguce dobiti vise minuta, poruka i internet saobracaja?!

    

   Prvo, zeleo bih da mi odgovorite i ne ignorisete moje pitanje, cisto da pokazete osnovno kucno vaspitanje, a i da vidim kakvu laz cete da iznesete.

    

   Drugo, pozivam clanove ovog foruma na bojkot Telenora, organizovanje i pravljenje protesta uz bojkot dok ne dobijemo bolje i vise fer uslove.

    

   Srdacan pozdrav,

    

   Nikola

    1 2 3 Prethodno Sledeće