5 odgovora Najnoviji odgovor dana 10.07.2017. 09.57 napisao/la je srđansrbija

  Prepaid promocija na 30 dana

   Cao dragi "forimasi", sta mislite o tome da telenor kompanija ubaci neku promociju koja bi imala vaznost 30 dana. Naime, malo sam istrazivao domace operatere i naleteo na informaciju da Vip nudi  promociju koja se zove "Pricaj sa svima 30 dana" u kojoj za mesec dana dobijate 150 minuta ka svim mrezama, 5000 nacionalnih SMS-ova i 300 mb interneta, a nakon potrosenih 150 minuta dobijas jos 1500 minuta u njihovoj mrezi i sve to za 600 dinara. MIslim da to nije losa ideja da i kompanija Telenor uvede, i budemo konkurencija ostalim operatorima. Prepaid promocije koje nude su skroz ok, ali vaznost im je 7 dana, a iskreno meni licno to i ne znaci muno, ipak je mesec mesec , kakvo vi misljenje imate?

    • 1. Re: Prepaid promocija na 30 dana

     Zdravo Martine,

      

     Drago mi je da pratiš naše promocije Da li si video dodatke koji traju 30 dana, kao što su Dodaj poruke i Dodaj Omiljeni broj?

      

     Hajde da vidimo šta ostali forumaši misle o tvom predlogu i promocijama u trajanju od 30 dana? 

      

     Pozivam ih da se uključe

      

      

     Pozdrav,

     Peđa

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Prepaid promocija na 30 dana
      mdamnjanovic

      Iako ne koristim prepaid, po meni je bolje da te promocije traju mesec dana.

      • 3. Re: Prepaid promocija na 30 dana
       tratincica

       Pa svakako je bolje da promocije traju po mesec dana, ali kada se sve izracuna, koja je razlika izmedju prepaid promocije i postpaid paketa?

       • 4. Re: Prepaid promocija na 30 dana

        Pozdrav Predraže,

         

        Hvala ti na komentaru, i izdvojenom vremenu za odgovor. Svakako da sam video sve dodatke u ponudi, ne kazem ja da je ponuda losa, taman posla, Telenor je jedan od najboljih operatora u Srbiji, inace i sam ponekad aktiviram dodatak dodaj SMS kada ne kupim ovu sedmodnevnu promociju, Mada ja sam ipak, da se nasa mreza malo razlikuje, ne kazem ja da trebamo da kopiramo, jedni druge, samo sam naveo primer promocije koju VIP mobilni operator nudi za svoje korisnike. Ipak mislim da bismo i mi "TELENORCI" trebali da uvedemo neku promociju za prepaid, slicnu ovoj koju sam naveo.

         

        Srdacno,

        Martin

        • 5. Re: Prepaid promocija na 30 dana
         srđansrbija

         Kada me pozvaše dobri ljudi iz centrale, predložio sam im da kampanje traju mesec dana a ne nedelju dana maksimum,  i rekoh im za verifikaciju prijave za portal,  i za  uspostavu veze rekoh ako  kompanija ne planira da je ukine barem da je smanji.Ovo drugo je neophodno po meni a ostalo i moguće.Telenor kada je počeo da uvodi kampanje kao nešto novo na tržištu jedna od prvih je bila 10 para minut, 100 din. 1000 min. u Telenoru koliko se sećam trajali su 30 dana , bilo je i dodataka koje su uključivali poruke ali su trajali nedelju dana, da skratim za malo novca neko je mogao neograničeno da priča u mreži.Kaže operaterka  zanimljivi predlozi, i sad umesto nedelju dana neke promocije važe 3-1 dan! Martin Rosic Nedaju kampanje od 30 dana jer će korisnik koji koristi kampanje češće uplaćivati kredit zbog kampanja koji traju nedelju dana, (imaj u vidu da je minimala uplata pomerena sa 100 ex 50 na 200 din)Mogu oni za 150 da daju 1000 min u mreži kad nisu ti svi u mreži a ni ti toliko mrežu nećeš opteretiti, pošto istekne promocija opet moraš uplatiti kredit (minimalno je 200 inače uplata garant vremenom će ići  na više).4 nedelje po 200 din (minimalna uplata) 4x 200=800 din. isplati se nema šta, a neće svako na postpaid!Savet ako ne trošiš puno za 200(195) din. imaš 1000 poruka mesečno i po novom Viber je besplatan, ako su ti prijatelji na Viberu minuti ti ne trebaju.