8 odgovora Najnoviji odgovor dana 11.11.2016. 10.22 napisao/la je srđansrbija

  MOJA FIRMA tarifni paketi

   Novi tarifni paketi za poslovne korisnike omogućavaju neograničeno i besplatno komuniciranje među zaposlenima u tvom preduzeću. Takođe, sa novim paketima imaš mogućnost da koristiš saobraćaj i za pozive i za poruke u nacionalnom saboraćaju zavisno od toga šta više odgovara tvojim potrebama poslovanja bez bojaznosti da će ti u sklopu pretplate stalno ostajati prenete poruke iz meseca u mesec

   Kako bi komunikacija bila neometana među zaposlenima novi tarifni paketi imaju i besplatan internet u sklopu pretplate čak i na paketima sa najnižom tarifom.

   Šta mislite o novim Moja Firma Tarifni paketima ?

    • 1. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi

     Ako zanemarimo da postoji akcija Telenor Više, ja i dalje ne mogu da pronađem paket koji makar donekle odgovara mojim potrebama.

      

     Skaliraju se svi parametri jednako ka gore, a iskreno, meni ne trebaju ni stotine minuta, ni stotine poruka (ne treba mi ni desetina), ali mi je potreban mobilni internet u nekoj pristojnoj količini. Uz 4G, količine u ovim srednjim paketima od 2500 din pa na više, neko ko zaista intenzivno koristi neki od top end pametnijih telefona može da spali za 5-10 dana.

      

     Možda bi bilo ok napraviti jos nekoliko profilisanih biznis paketa, jedan okrenut ka IT firmama...

     2 od 2 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi
      katarina.s

      Hvala za predlog, preneću ga na pravu adresu, pa ako bude bilo novosti po ovom pitanju, pisaćemo o tome i ovde i na sajtu:)

      • 3. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi

       Ivan je već dobrim delom izložio dosta, ja bih samo dodao da definitivno i firme sve više zarad ušteda koriste aplikacije bazirane na internetu za sve, od poziva do poruka. Jasno mi je da Telenoru kao firmi to ne ide na ruku, ali trendovi su definitivno takvi - sve manje su bitni minuti i količine SMS-ova, dok je internet definitivno sve važniji. U tom smeru se kreće celo tržište, i privatni i poslovni korisnici.

       1 od 1 smatraju da je ovo korisno
       • 4. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi
        zlatkoovcina

        Naprave paket kako je Ivan Minic predložio, i pokupe veliki broj IT firmi/korisnika + dosta drugih korisnika kojima je bitna kolićina podataka u paketu, jer se to troši...

        I kroz druge teme na ovom forumu se, iz odgovora posetilaca, vidi da su megabajti/gigabajti ono što većina trazi i gleda u paketima.

        Ne vidim zašto im priliv takvih korisnika ne bi išao na ruku.

        1 od 1 smatraju da je ovo korisno
        • 5. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi

         Pozdrav,

         Ja imam pitanje u vezi novih paketa. Na šta se odnosi ovo minuti/sms? Da li to znači da u paketu moja firma 800 imam ukupno 800 minuta i sms poruka, ili dobijam 800 minuta i 800 poruka.? A inače na prvi pogled mi deluje da su paketi nepovoljniji u odnosu na prethodne...

         • 6. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi
          thestefaneli

          Ćao Siniša,

           

          odnosi se na ukupnu količinu minuta i SMS poruka. Dakle, tih 800 mogu biti ili minuti, ili poruke, ili da kombinuješ.

          1 od 1 smatraju da je ovo korisno
          • 7. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi

           Hvala na brzom odgovoru.

           • 8. Re: MOJA FIRMA tarifni paketi
            srđansrbija

            Slažem se da je nekim korisnicima bitniji internet,ali mislim da je većeni poslovnih korisnika potrebnije više minuta i to ka svima, pogotovo komercijalistima.