5 odgovora Najnoviji odgovor dana 24.09.2016. 20.23 napisao/la je zeki019

  Program zamene uređaja Samsung Galaxy Note 7 u Telenoru

  katarina.s

   Bilo je dosta komentara povodom aktuelne situacije sa novim Samsung Galaxy Note 7 modelom. Od proizvođača smo dobili smo i zvanično saopštenje na ovu temu:

    

   Povodom nedavno prijavljenih incidenata na najnovijem uređaju Samsung Galaxy Note 7, kompanija Samsung je donela odluku o zaustavljanju prodaje i povlačenju uređaja.

    

   Sve Telenorove korisnike koji su u periodu od 16. do 31. avgusta online rezervisali Samsung Galaxy Note 7 i kojima je uređaj i stigao, molimo da telefone vrate u Telenor radnje gde su ih i preuzeli. Korisnici će biti u mogućnosti da iskoriste program zamene uređaja koji podrazumeva sledeće:

    

   Kupljeni Samsung Galaxy Note 7 moguće je zameniti novim uređajem, nakon 19. septembra na mestu prodaje na kojem je uređaj kupljen. U međuvremenu, Telenor će korisnicima obezbediti zamenski telefon koji će moći da koriste dok ne stigne novi Samsung Galaxy Note 7.

    

   Kupljeni Samsung Galaxy Note 7 moguće je odmah zameniti sa novim Samsung Galaxy S7 ili Samsung Galaxy S7 Edge. Novčana razlika u ceni između dva uređaja biće vraćena. Ova ponuda biće dostupna na mestu prodaje na kojem je uređaj kupljen.

    

   Telenor korisnici kojima rezervisani Samsung Galaxy Note 7 nije stigao, biće u mogućnosti da preuzmu uređaj nakon 19. septembra.