0 odgovora Najnoviji odgovor dana 26.09.2016. 15.03 napisao/la je srđansrbija

  Da li po vama jedna prepaid tarifa "napredak"

  srđansrbija

   Postojala je nekad divna prepaid tarifa Poske 4 prepaid koja je u povoljnom terminu imala cenu ka svim mrežama 2,90 bez pdv. sa porezom tadašnjim od pdv-om  bila je cena 3.42 din. ka svima,ali su je Portal prepaid ponude.png posle su je sa poskupljenjima upropastili.Kačim vam sliku posle poskupljenja.

   Ujedno vam kačim sliku sa portala od mog pripejd broja kao dokaz da tarifa: "Tako lako" još postoji kod koje kredit važi preko 9 meseci većinom za stare korisnikeTako lako.pngTelenor prepaid 200.png.

   Ostaviću vam i sliku nove takozvane tarife: "Telenor pripejd" sa svim poskupljenjima.

   Uvođenje "kampanja"*111#Telenor mreža je izašla u susret mnogim korisnicima ali da li je to tako daću vam da analizirate i ujedno vam kačim prosečnu ponudu na pripejdu jer ja mnogo ne trošim, a ponude su preko 200 din, što za 4 nedelje minum izađe oko 800 din.znači da je daleko ispltljiviji postpaid, srećom pa sam ja našao rešenje prepaid dodatkom:Dodaj SMS L (on uključuje 1000 SMS-ova ka svima i oni važe 30 dana)Telenor Srbija manite se izgovora kao što su "tendecija na srpskom tržištu telekomunikacija"Da li je po vama fer play tarifiranje od 90/60 i uspostava od 11,90 din?Jeste li za to da se prestanu skupo naplaćivati poruke ka fejsbuk broju+32665 i tviter broju 40404 i i broju 9777(SMS NADIMAK) tj. da važe poruke ka ovim brojevima iz paketa, promocije ili dodatka?Stižu slike Izvinjavam se zbog nepreglednosti sadržaja   Posle 4.png