6 odgovora Najnoviji odgovor dana 09.10.2016. 08.45 napisao/la je sleepwalker

  Šta mislite o "uvođenju" You Tube prepaid i postpaid dodatka ili dig. servisa?

  srđansrbija

   Po meni bilo super kad bi kompanija Telenor uvela ovaj dodatak ili kako već digitalni servis.

   Najveći Telenor Klik paket (prepaid) podrazumeva

   • KLIK XXL po ceni od 995 din. na raspolaganju je 10 GB po punoj brzini
   • ja bih uveo da youtube dodatak podrazumeva 10 GB ali po ceni od otprilike nekih 700 din. jer bi saobraćaj bio namenjen za korišćenje isključivo jutjuba, a posle potrošenog saobraćaja od 10GB da bude omogućen pregled jutjub sadržaja na kvalitetu prikaza od 144p.
   • Smatram da kompanija Telenor nikad neće uvesti ovaj servis zbog brige da bi došlo do preopterećenja mreže ili iskorišćenja njenih maksimalnih raspoloživih kapaciteta mreže.
   • Drugo Telenor klik servis, pre promena je podrazumevao je određen broj megabajta po punoj brzini i posle neograničen pristup internetu ali sa smanjenom brzinom, kasnije je neograničen internet sa smanjenom brzionom ukinut, kompanija Telenor se pravdala time da želi da pruži kvalitetan doživljaj ili bolje korisničko iskustvo po pristupačnoj ceni.
   • Dobro je da je kompanija Telenor (za prepaid) uvela zabranu ili nemogućnost korišćenja interneta bez neke promocije koja uključuje MB-te  ili aktivnog Telenor klika ili dnevnog interneta, jer su time zaštićeni korisnici od nepredviđenih troškova ako koriste pristup Facebook-u a kliknu slučajno na link koji vodi na youtube clip ili internet adresu van okruženja fejsbuka.