3 odgovora Najnoviji odgovor dana 27.09.2017. 12.36 napisao/la je thestefaneli

  Kako mogu da prebacim broj u drugu mrezu?

   Posto mi telenor nudi samo 20% popusta na pretplatu na paketu Prenesi Play+ L, zanima me kako mogu prebaciti broj u drugu mrežu koja mi nudi veći popust na pretplatu?

    • 1. Re: Kako mogu da prebacim broj u drugu mrezu?
     thestefaneli

     Pozdrav Stevane,

      

     žao mi je što si izrazio želju da se prebaciš u drugu mrežu

      

     Možeš preći u bilo koju drugu mrežu ako se broj vodi na tebe i ako nemaš ugovornu obavezu kod nas. Dovoljno je da sa svojom ličnom odeš kod operatera kod kog želiš da se prebaciš.

      

     Ako želiš da uzmeš telefon na rate bez kamate, tada dobijaš popust na pretplatu 30%, za tvoj paket bi bila tačno 1.225 dinara mesečno.

      

     Razmisli

     • 2. Re: Kako mogu da prebacim broj u drugu mrezu?
      kesa

      Da ali onda skače vam cena telefona .Kod nekog modela sam preračunao na 24 mesečne rate i jeftinije je da plati punu pretplatu paketa  i uzme telefon na 6 mesečnih rata.Evo primera paket koji je Stevan Gulan pomenuo Prenesi Play+L i Huawei Honor 9 na 24 meseci preko telenor banke i 30% popusta na tarifu iznosi 90,312 rsd. A standardna ponuda na 6 rata telefon preko računa i tarifa u punoj ceni na 24 meseci 87,960...Koji je to popust?

      • 3. Re: Kako mogu da prebacim broj u drugu mrezu?
       thestefaneli

       Ponuda da se doplata telefona podeli na 6 mesečnih rata je dostupna samo za stare korisnike, dok je na 24 rate preko Telenor Banke dostupna svima. Još jedna prednost je da kada se isplati telefon preko banke, gubi se ugovorna obaveza, što znači da može da se uzme drugi telefon, smanji paket, ili obnovi ugovor bez telefona. Kako su cenovno vrlo slične obe varijante, svakako mislim da mnogo više prednosti nosi ova druga preko banke, prvenstveno zbog fleksibilnosti otplate telefona i mogućnošću menjanja tarifnih paketa tokom trajanja ugovorne obaveze.