10 odgovora Najnoviji odgovor dana 06.03.2018. 15.55 napisao/la je srđansrbija

  Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?

  raša

   Da, Telenor je imao mail servis koji je bio vaša mail adresa preko mobilnog telefona.Ali, kako sam čuo da servis gase.Pa me zanima da li ste ga koristi i ako jeste kako Vam se činilo

    

   Više na http://www.telenormail.rs/ 

    • 1. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?

     Nisam znao,tako da nisam ni koristio

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
      mdamnjanovic

      Ja sam ga davno aktivirao ali ga nisam koristio. Sam servis se gasi 21.10. ove godine, verovatno se slabo koristio.

      1 od 1 smatraju da je ovo korisno
      • 3. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
       raša

       Ćao Miloš Damnjanović nemam informaciju o broju korisnika tog servisa, ali zasigurno imaju razlog za njegovo gašenje a možda i nastanak novog servisa koji će biti primamljiviji samom korisnicima.

       • 4. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
        beobachter

        Користио сам га давно (пре 4 - 5 година), и тада сам био задовољан. Међутим, временом се ништа није мењало, па сам отварањем Google налога практично заборавио на овај сервис.

        И не само то, касније сам имао све више проблема да му приступим. Повремено би ми стизала понека SMS порука о примљеном мејлу, али преко browsera нисам могао да се логујем..

        Подржавам гашење јер мислим да имају много пречих ствари о којима треба да брину

        1 od 1 smatraju da je ovo korisno
        • 5. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
         srđansrbija

         Radovan Laćarak da te spomenem da sakupiš koji bod Mislim da neće uvoditi više bilo kakav sličan servis ovog tipa! Ja sam ga koristio 2009 godine i koristio mi je stvarno, jer u to vreme nisam imao kompjuter, pa sam internetu pristupao isključivo preko mobilnog, iako su cene korišćenja tada aktuelnog GPRS-a bile paprene!Ono što je bilo  dobro što je korisnik preko ex prastarog portala Moj Telenor 1 za mejl mogao da uključi SMS notifikaciju o novim mejlovima na svom broju povezanom sa mejl adresom (to mi je stvarno bilo od pomoći), druga lepa stvar štoj korisnik za svoj broj tj. mejl adresu u čiji sastav tj. ime mejl adrese je išao broj telefona na prim.BROJ telefona je: 0621234567 mejl adresa je otp. glasila 621234567@telenormail.rs mogao da uvede alijas ime adrese u čiji sastav nije išao broj telefona tj. broj je ostao sakriven, zanači korisnik na pr. broja: 0621234567 je mogao da napravia alijas neko1234@telenormail.rs, ali je kasnije portal rebrendiran i pretvoren u  po meni loš portal dobre stvari koji  mislim nije ima ove dve dobre opcije...Aktivirao sam bio podešavanja za mejl na sony ericsson k510i ali se nisam snalazio sa njima pa sam pristupao mejlu preko ex wap strane wap.telenor.co.rs.

         Ne vezano za telenorm@il:      Dobro je što Yahoo ima mogućnost formiranja dva alijasa za jednu mejl adresu, dakle ispada kao da imate 3 mejl adrese, a svi mejlovi idu u jedno sanduče sa naznakom  na koju mejl adresu su stigli odnosno alijas.Na žalost Gmail nema mogućnost formiranja alijasa, koliko ja znam.Prinuđen sam da koristim dve mejl adrese od dve kompanije: Yahoo m@il i Gmail.Razlog: jutjub kanal sam napravio sa Yahoo mejlom jer nisam imao Gmail.Ono što je zanimljivo na nekim sajtovima kad pokušaš da ostaviš komentar na članak traži se da se ostavi mejl adresa i zamisli neki sajtovi ne podržavaju Gmail pa u tom slučaju iskoristim Yahoo mejl adresu  Drugo nerviralo me je to kada sam ulogovan na jutjub prelo Yahoo mail-a nisam mogao da pristupam Gmail adresi, ali skoro sam našao rešenje povezao sam Yahoo mejl adresu sa Gmail adresom, i Yahoo mejl adresa  mi je postala glavana a kad kliknem na meni Gmail o okruženju Yahoo mejla mogi da čitam Gmail poruke, kao i da šaljem nove Gmail mejlove.Yahoo mejl adresa postala mi je glavna iako sam prešao bio na Gmail, a i draga mi je ta Yahoo mejl adresa, ona mi je "zaoštavština" iz studentskih dana, nju sam koristio za dipisivanje sa profesorima i deljenje nekih skripti sa kolegama.

         • 6. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
          Đorđe Stojkov

          Vidim da je tema davno započeta,ali sam se zato ja nedavno priključio...

          Žao mi je što nema više Telenormail-a,imao sam sjajnu E-mail adresu (Facebook@telenormail.rs)...

          Veliki broj kontakata,i onda-ciao,nema više...

          Bez želje da ulazim u ekonomsku (ili,bilo koju drugu) opravdanost ovakvog poteza,neozbiljnost (da ne kažem nešto slikovitije) Telenora me je zaprepastila.

          Teško je objašnjivo gašenje Telenormail-a...

          1 od 1 smatraju da je ovo korisno
          • 7. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
           srđansrbija

           Preopširno nemoj

           • 8. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
            srđansrbija

            Prvi mejl sam baš pustio iz Telenora @telenor i voleo sam kad mi stigne "SMS notifikacija" obaveštenje da imam mejl, oni su gledali ekoinomsku i praktičnu računicu, to im je mogao biti marketing za Telenor net internet, ako korisnika navikneš na neku uslugu teže ga gubiš, ma hajde većina otvara gmail vidiš i onaj yahoo gubi primat plus androidi traže gmail nalog, ne opterećuje net mnogo plus mogli su utezti pare od oglašavanja ako daš besplatan pristup baš će neko slati ljubavna pisma doc. word de si na poslu i sl.Nepotrebna greška je bila što se maska broja 1234@telenor mojmejl@telenor ukinuo aliajas, nisu morali da ukunu, nešto dobro radi i koristi se zašto? srdjan@telenor.rs Koji telenor,  ma hajde da vidim šta ima kod njih...

            • 9. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
             hakunamatata

             Ne znam da li si provalio, al' Gmail ima opciju alijasa. Znam da na G-Suite možeš imati glavnu + 5 e-mail adresa, dok na običnim verzijama može čak i više. Možeš da podesiš primanje / slanje, različite potpise i još svašta nešto

             • 10. Re: Da li ste nekad koristili Telenor mail servis?
              srđansrbija

              Nisam, hvala na obaveštenju, nisam video u oblastima imaju tamo neki sektori, meni sa oblastima aliajas yahoo je ali je firma  u  finansijskoj stagnaciji pa ukunuše samo postojeći to tada ostadoše , imamo pravilo ti odgovoriš kad želiš neka slika i škrabavnje sa p podacima.