4 odgovora Najnoviji odgovor dana 07.10.2016. 00.43 napisao/la je ivanminic

  Ponuda

   Pozdrav

   Korisnik sam duzi niz godina i uvek sam se dvoumio pred istek ugovora oko 2 ili 3 telefona medjutim sada razmisljam da li uopste da produzim ugovor jer je ponuda veoma losa da ne iskoristim neku drugu rec.Uvek ste bili lideri sto se tice usluge ponude pa je moje pitanje sta se to desava sa ponudom mobilnih uredjaja?

   Ponuda kod konkurencije nije nista sjajnija ali ja sam od Vas navikao na vise i bolje...

   Molio bih Vas samo da odgovor ne bude tipa uvek se trudimo da ponuda bude sto raznovrsnija itd jer u zadnjih par meseci nije.

    • 1. Re: Ponuda
     zlatkoovcina

     Pa pazi...ja sada gledam ponudu, i sarenolika je, ima za svakoga po nesto, od jeftinijih, preko telefona srednje klase, do premium telefona.

     Moguce je da tebi trenutno ne odgovara ni jedan iz ponude, i to je sasvim ok. Ne moze ponuda uvek biti takva da nam svima odgovara.

     Topla preporuka...pricekaj koji mesec, sada ce krenuti pred novogodisnje ludilo, verujem da ce biti veci izbor, povoljniji.

     A u krajnjoj liniji, uvek mozes da odes u neku prodavnicu telefona koja radi u dilu sa telenorom, pa da tamo odaberes neki od telefona, i obnovis ugovor.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Ponuda

      Pozz

      Ponuda jeste mozda sarenolika ali nije aktuelna vecinom su stariji modeli nema novih telefona na to sam mislio a nisam rekao moja greska( osim poneki alcatel i tesla resto je sve manje vise zastarelo)

      • 3. Re: Ponuda
       katarina.s

       Zdravo Miha, krivo mi je zbog utiska koji imaš. Može neki hint, pa da među aktuelnim telefonima, pokušamo da pronađemo nešto po meri?

       • 4. Re: Ponuda

        Kapiram da se aktualizacija ponude radi ili kvartalno ili polugodisnje, sto je u ovom svetu mozda presporo, ali veliki sistem tako funkcionise...