1 odgovor Najnoviji odgovor dana 17.10.2016. 02.55 napisao/la je gonnky

  Korisni trikovi za WhatsApp za koje niste znali

  thestefaneli

   Koristite digitalni servis WhatsApp svakodnevno u komunikaciji sa najbližima, ali da li ste znali da možete mnogo više da radite sa kontaktima i samom aplikacijom pored svakodnevnog ćaskanja?

    

   Evo šta sve još možete da uradite:

    

        1. Sakrijte svoj broj telefona

    

   Postoji mogućnost da sakrijete svoj identitet u vidu broja telefona u aplikaciji. Sve što treba da uradite je da instalirate App, prebacite telefon na Airplane Mode; nakon toga otvorite aplikaciju i unesite svoj broj telefona. Aplikacija će pokušati da verifikuje broj telefona ali neuspešno. Zatražiće od vas da unesete e-mail adresu. Tada je potrebno da je unesete, pritisnete "Pošalji" zatim odmah na "Prekini" čime ćete zaustaviti proces verifikacije.

    

        2. Onemogućite "Last seen" opciju

    

   Desilo vam se možda nekad da vam neko od prijatelja (ili nešto više ) počne ljubomorisati po principu "Zašto sam videla da si bio online juče u pola 4, a ja ti poslala poruku još u 3 i 25, a ti mi nisi odgovorio??". Da biste izbegli takve nepotrebne konverzacije, dovoljno je da samo odete u podešavanja u okviru aplikacije, zatim "Nalog - Privatnost - Last Seen" i samo je isključite.

    

       3. Lažni razgovori

    

   Videli ste na internetu neku prepisku vašeg prijatelja i nekog tamo potpuno levog, a sadržaj iste vam je prosto previše dobar da bi bio istinit? Verovatno zato što i jeste. Postoje mnogobrojne aplikacije koje služe upravu u tu svrhu - pravljenje lažnih verodostojnih WhatsApp konverzacija... naravno, u šaljive svrhe

    

       4. Promenite avatar vašeg prijatelja

    

   Ako vam se ne sviđa slika koju vaš prijatelj drži na svom WhatsApp-u, i to možete rešiti... bar na vašem uređaju, privremeno. Izaberite neku sliku koja će je zameniti. U nekom programu za preradu fotografija joj promenite dimenzije na 561x561, a zatim je preimenujte brojem telefona tog prijatelja kom menjate sliku. Fotografiju prebacite na lokaciju u telefonu Micro SD > card WhatsApp > Profilne slike. Isključite WiFi i prenos podataka, potom otvorite aplikaciju i pokažite vašem prijatelju njegovu novu sliku. Uključivanjem prenosa podataka će se slika automatski ažurirati na njegovu koju je on stavio odavno.