2 odgovora Najnoviji odgovor dana 03.11.2016. 07.08 napisao/la je srđansrbija

  Da li je moguce kupiti svoj stari broj telefona, posto sam pre 2 godine izgubio SIM karticu.

   Meni ta kartica znaci zato sto mi je povezana sa e-mailom. Koliko bi kostalo ako je moguce kupovina odredjenog broja telefona?

    • 1. Re: Da li je moguce kupiti svoj stari broj telefona, posto sam pre 2 godine izgubio SIM karticu.
     thestefaneli

     Ćao Rastko,

      

     pretpostavljam da je u pitanju prepaid broj koji si imao. U tom slučaju, taj broj telefona, ako ga niko drugi nije do sad već kupio, možeš uzeti isključivo kao postpaid.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Da li je moguce kupiti svoj stari broj telefona, posto sam pre 2 godine izgubio SIM karticu.
      srđansrbija

      @Ratko Dukic CITIRAM: "Meni ta kartica znaci zato sto mi je povezana sa e-mailom. Koliko bi kostalo ako je moguce kupovina odredjenog broja telefona?" Možeš da promeniš broj telefona koji je povezan sa tvojom mejl adresom ako si uveo verifikaciju prijave za E mejl, problem će nastati ako nisi sačuvao istoriju u pretraživaču pa će sistem provajdera tvoje mejl adrese tražiti kod koji ti stiže na mobilni od kompanje pružalaca mejl usluge, ako je uključena verifikacija prijave za tvoj mejl.Drugo trebalo bi ako nisi  obrisao internet istoriju iz mobilnog  pretraživača da možeš pristupiti mejl adresi bez verifikacionog koda, ako si i tu istoriju obrisao postoji mogućnost da kontaktiraš provajdera pružalaca mejl usluge, ali teško da ćeš dobiti prisup svojoj E mejl adresi.Što se tiče broja ako ti je iz nekoga razloga drag ili ličan možeš izabrati sličan broj u 069 nemeraciji i to i na pripejdu ( brojevi na dopunu) u Telenor mreži, samo moraš svratiti u njihovu poslovnicu.