2 odgovora Najnoviji odgovor dana 08.11.2016. 12.11 napisao/la je milancex

  Promena broja

   Zeleo bih da promenim broj, inace imam pripaid broj i zeleo bih da ga koristim umesto sadasnjeg koji koristim vec duze vreme tJ.da ovaj pripaid bude post paid i da nastavim da koristim uz paket koji sada koristim.Molim Vas recite mi kako je to moguce realizovati.Unapred zahvalan.

    • 1. Re: Promena broja
     thestefaneli

     Ćao Srđane,

      

     nisam 100% siguran, ali mislim da možeš to uraditi vrlo lako. Potrebno je da se prvo deaktivira taj prepaid broj, da bi on postao dostupan kao postpaid. Zatim uradiš zamenu broja onog koji već koristiš za taj koji si ugasio kao prepaid. Zamena broja košta 300 dinara i biće ti naplaćena kroz prvi naredni mesečni račun. Ovo sve realizuješ u nekoj od naših poslovnica sa svojom ličnom kartom i prepaid karticom na uvid, ako nije registrovana na tvoje ime.

      

     Pozdrav

     • 2. Re: Promena broja

      Ćao Srđane,

       

      Ukoliko nemaš ugovornu obavezu na tom postpaid broju što imaš, vrlo je jednostavno.

      Odeš do prve poslovnice, tražiš da ti prebace sa prepaid-a na postpaid taj broj što imaš i izabereš koji hoćeš paket.

      Onda im kažeš da hoćeš taj drugi broj da prebaciš na prepaid, podneseš zahtev za raskid uz zadržavanje broja i Telenor te pozove u roku od 14 dana da ti prebaci taj drugi broj na prepaid. (dobio si zamenu broja)

       

      Ukoliko imaš ugovornu obavezu na tom već postojećem postpaid broju, onda nažalost nije moguće. (To se zove rotiranje ugovorne obaveze i trenutno je dostupno samo pravnim licima)

       

      Pozdrav

      1 od 1 smatraju da je ovo korisno