1 odgovor Najnoviji odgovor dana 17.11.2016. 00.07 napisao/la je thestefaneli

  Novi play + M paket

   Obnovila sam ugovor krajem prošlog meseca. I uzela paket koji je novija verzija mog prošlog paketa, odnosno prenesi play + M. Najpre me zanima zašto nakon aktiviranja dodatka društvene mreže nemam odvojenih 2gb interneta za društvene mreže, a odvojenih 800mb iz paketa za sve ostalo, već je to spojeno i iznosi 2gb zajedno. Osim toga moram da napomenem da kada sam se raspitivala u poslovnici da su mi rekli da je ovaj paket isti kao moj prošli, samo da ima više megabajta. Niko mi nije napomenuo da ovaj paket nema mogućnost korišćenja sporog interneta neograničeno, nakon iskorišćenja brzog interneta iz paketa. Jako sam razočarana i planiram  da promenim operatera odmah nakon isteka ugovora.

    • 1. Re: Novi play + M paket
     thestefaneli

     Zdravo Jana,

      

     Prenesi Play+ M paket koji je trenutno u aktuelnoj ponudi sadrži aktiviranje besplatna dva digitalna servisa. Od toga, jedan može biti Društvene mreže koji si već aktivirala, i on sadrži neograničen internet za Facebook, Twitter i WhatsApp servise. U okviru tog tarifnog paketa imaš 800MB interneta koje nakon što potrošiš, nemaš više pristupa internetu, osim ako ne uzmeš neki tarifni dodatak za isti. Žao mi je ako ti ovaj paket ne odgovara.

      

     Mogu ti preporučiti da uzmeš Surf+ 5 internet karticu, i aktiviraš Telenor Više promociju na tvom broju, čime bi imala oko 8 GB interneta mesečno. Sveukupno dodatno zaduženje za to bi ti bilo 700 dinara na mesečnom nivou (549 za karticu i 150 za promociju). U okviru toga takođe dobijaš 50% više minuta, poruka i interneta na tvom broju.

      

     Pozdrav