3 odgovora Najnoviji odgovor dana 09.12.2016. 06.28 napisao/la je katarina.s

  HUAWEI G630

   IMAM PROBLEM SA HUAWEI G630.NE RADI ZVUCNIK I MIKROFON,TELEFON SAMO BAGUJE I KOCI.STALNO SE GASI I PREGREJAVA.JEDINO MALO RADI KADA VRATIM NA FABRICKO PODESAVANJE.HOCU NOV FON! OVAJ JE NEMOGUCE KORISTITI.KAKVA MOGU DA DOBIJEM NOV,NIKAKO ISTI? SUTRA NOVIM NA REKLAMACIJU TELWFON

    • 1. Re: HUAWEI G630
     zlatkoovcina

     Ivane pozdrav. Koliko je telefon star? Tesko da mozes dobiti novi telefon, tj. jedino ako je u garanciji, a problem ne moze u servisu da se resi.

     Svakako ga nosi u servis, neka provere, moze biti more stvari, ali sto ga pre odneses, pre ce ljudi u servisu otkloniti problem.

     Sretno i probaj da se ne nerviras...zapao te bagovit telefon, ali ako se moze resiti, resice se...Ako ne, dobices drugi. Nervoza ti nece pomoci.

     • 2. Re: HUAWEI G630
      srđansrbija

      MTS vrlo retko daje novi  uređaj, posle toga Telenor (bilo je reči na ForUmu kako nekome nisu hteli da zamene internet modem jer kao normalno radi i to testiranje uređaja je po rečima tog korisnika trajalo vrlo kratko, to je iskustvo drugih korisnika koje nije 100% pouzdano, što se tiče Vip-a meni telefon je bio u servisu 30 ili 45 dana i nisu mogli da otklone kvar, poštujućii zakon o pravima potrošača dali su mi novi mobilni telefon, isti model.Nadam se da ćete dobiti novi uređaj (ako vam je pod garancijom) ukoliko ne može da se otkloni kvar.Idite u najbližu poslovnicu Telenora i podnesite reklamaciju (ponesite pored mobilnog uređaja i njegovo originalno pakovanje, barem je pre moralo, poželjno bi bilo i ugovor, bez lične karte ne krećite

      • 3. Re: HUAWEI G630
       katarina.s

       Zdravo Ivane, odluku o izdavanju novog uređaja donosimo na osnovu izveštaja servisa. Moj je savet da vlasnik broja svrati do poslovnice sa ličnom kartom i garancijom i da preda telefon, a kolege će ga proslediti serviseru.

       1 od 1 smatraju da je ovo korisno