11 odgovora Najnoviji odgovor dana 12.12.2016. 09.04 napisao/la je shanysinner

  4G pripaid

  shanysinner

   Interesuje me kad mogu da zamenim svoju staru 3G sim karticu za 4G sim karticu ali za pripaid broj..danas bio u Telenor radnji u Prvomajskoj-rekli su mi da to jos nemaju ali da imaju u planu-dogodine..?!

   Moje pitanje jeste-kako nema da se zameni stari 3G pripaid sim za 4G sim karticu-kada na vasem sajtu citam da svaki novi Telenor pripejd korisnik,uredno dobija 4G sim karticu?!

   https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/pripejd/

    • 1. Re: 4G pripaid
     valdy

     kad neko tako lupi,samo odeš do druge poslovnice

      

     Mora da možeš da zameniš karticu uz neku simboličnu doplatu od 200 dinara na primer

     • 2. Re: 4G pripaid
      shanysinner

      Znam da mogu-pitanje je da li ima?   I druga stvar,da li ja treba da obidjem sve Telenor radnje u Beogradu dok se neko ne smiluje i kaze mi-da,imamo-mozete da zamenite vasu sim katricu?!Sto se tice cene-potpuno je nebitno

      • 3. Re: 4G pripaid
       valdy

       ma,ne sve,samo odeš do prve sledeće i pitaš isto...

        

       gomilu dezinformacija možeš da nađeš na jednom mestu.

        

       Da ne dužim,meni su jedno rekli u Call Centru,a sasvim nešto drugo u dve poslovnice

        

       Sačekaj,javiće ti se neko iz Telenora za pomoć

       • 4. Re: 4G pripaid
        shanysinner

        U svakom slucaju-tebi hvala za savet ☺️ i jedva cekam da mi se neko obrati iz Telenora povodom ovog pitanja  

        • 5. Re: 4G pripaid
         valdy

         nema na čemu

         • 6. Re: 4G pripaid
          srđansrbija

          Imaju 4G kartice na stanju, samo što možda neće da ih odmah izdaju za prepaid korisnike jer ih čuvaju za nove a i stare postpaid korisnike , ja sam slučajno dobio 4G SIM jer sam imao neki problema sa mojim brojem i dobih besplatno zamensku SIM kartcicu inače pravilnje USIM.Mislim da je u pitanju novembar mesec.Ja ubacih karticu u mobilni i prebacih brojeve sa telefona na taj novi SIM ,i pogledah kad posle toga imam još oko 800 brojeva na na simu da sačuvam, i ubacih u drugi telfon isto, sem u jednom starijem modelu koji nema GPRS piše da na simu može da bude 232 kontakta inače standard za SIM kartice je 250 kontakata da može sa se sačuva.Svratih u poslovnicu u Kuli i pitah da li će i kada biti pušten 4G za prepaid, ma kao uskoro, i ja pitah hoću li ja dobiti zamensku sim karticu (jer nemam poslovnicu u svom mestu)iako sam skoro dobio zamenski sim, i reče mi rdnik ako sam ti skoro menjao to je 4G USIM, i stvarno 1000 brojeva može da se sačuva ali verovatno da neće svi kontakti biti prikazani u starijim modelima koji nemaju mogućnost internet povezivanja.Zamena je verovatno besplatna ali je slaba pokrivenost 4G mrežom i ako imaš 4G telefon možda ti neće raditi 4G mreža zbog različite frekvencije na kojoj radi 4G mreža koju Telenor primenjuje i ona varira, različita je od mesta do mesta gde ima 4G signal, bilo je reči otome na ovom forumu: https://forum.telenor.rs/thread/1682

          1 od 1 smatraju da je ovo korisno
          • 7. Re: 4G pripaid
           thestefaneli

           Ćao

            

           sve nove prepaid kartice u prodaji su već 4G. Zamena postojećih za nove 4G u poslovnicama je potpuno besplatno. Možda samo u tom trenutku ih nema na stanju u konkretnoj poslovnici u kojoj si bio. Ako si u mogućnosti, svrati do sledeće najbliže.

           3 od 3 smatraju da je ovo korisno
           • 8. Re: 4G pripaid
            katarina.s

            Prošetaj do koelga u Glavnoj, proverila sam, oni imaju na stanju kartice :)

            1 od 1 smatraju da je ovo korisno
            • 9. Re: 4G pripaid
             shanysinner

             Hvala Srdjane-znam kakva je pokrivenost 4G mreze-konkretno kod mene u kraju je full..i velika vecina Beograda je pokrivena..

             • 10. Re: 4G pripaid
              shanysinner

              Znaci ako u jednoj poslovnici nema-prodavac onda ne treba da kaze-ne gospodine-jos nema - u razmatranju je,bice naverovatnije posle nove godine..

              • 11. Re: 4G pripaid
               shanysinner

               Hvala Ivana na informaciji-pogledacu u Glavnoj

                

               Sa druge strane-smatram da je malo ne profesionalno da mi prodavac kaze da-ne,nema jos da se menjaju 4G kartice za pripaid-da se razmatra od sledece godine-a ja vidim svugde se reklamiraju da za nove korisnike ide 4G sim!!Potpuno neprofesionalno sa strane prodavca!!

                

               Kao Vas dugogodisnji korisnik (a korisnik sam od prvog dana kako ste se pojavili u Srbiji),paa-blago je reci da me malo to vredja!!