3 odgovora Najnoviji odgovor dana 20.12.2016. 02.43 napisao/la je gonnky

  Da li posedujete tablet?

  ivanminic

   Fenomenološki me zanima...

    

   Da li posedujete tablet, a ako da, koji?

   Čemu vam služi, kako ga najčešće koristite?

   Ako biste analizirali - koje su najbolje stvari kod samog uredjaja, a koje vam se ne dopadaju?

    • 1. Re: Da li posedujete tablet?
     drdekzar

     Ja posedujem dva tableta:) Lenovo A8-50 sa 3g opcijom i ipad mini.Lenovo se koristi kad mi treba internet van kuce i bas sam zadovoljan, najcesce neko citanje, forumi i multimedija.Ipad koristim kod kuce za sve kad ne zelim da upalim racunar (mail, vesti, surf, youtube, forumi....).Deca na njemu gledaju Kids Youtube kad zasluze .

     Kad bi ga analizirao koristim ga najcesce iz fotelje:) tezak mi laptop da bi ga drzao u krilu, najveca prednost je njegova mobilnost i kod Ipada duzina trajanja baterije.
     Ne dopada mi se sto su se kvalitetni tableti previse priblizili ili cak i premasili cene laptopova.

     • 2. Re: Da li posedujete tablet?
      filipmajkić

      Posedujem Apple iPad, prvu generaciju iPad Aira, nemam potrebu da nabavljam novije modele dok ovaj radi jer radi odlično.

       

      Dopada mi se mnoštvo toga - pre svega što mogu da konzumiram sadržaje na neuporedivo udobniji način nego na telefonu zbog većeg ekrana, a istovremeno mogu da ga nosim kroz stan a da ne budem vezan za desktop, kao i prilikom putovanja. Nezamenjiv za čitanje knjiga i stripova, ubedljivo najbolja stavka, posebno zbog 4:3 ekrana koji je najbolji za to.

       

      Ne mogu da kažem da postoji nešto što mi se ne dopada kod uređaja, a da ostanem u domenu realnog i ostvarljivog. Meni je tablet savršen, jer odlično dopunjuje moju filozofiju korišćenja računara, a koja je centrirana oko snažnog desktopa. Da mi je primarni računar neki lagani laptop, onda je već pitanje kako bih gledao na celu priču...

      • 3. Re: Da li posedujete tablet?
       gonnky

       Galaxy tab 3. Eksploatišem ga maksimalno kod kuće - mejlovi, mreže, multimedija, msngri... Potreban mi je veći ekran od telefona, a ne pali mi se računar da bih izvršio ove instant radnje. Koristim ga i kao navigaciju prilikom odlaska na put, a tada odlično posluži i za gledanje serija. Da ne kažem koliko je koristan i u kupatilu

       Do sada nisam naišao ni na jednu manu posedovanja tableta.