5 odgovora Najnoviji odgovor dana 28.12.2016. 12.43 napisao/la je drdekzar

  Molim za detaljno objasnjenje u vezi kupovine preko telenor banke?

  mladenvasiljević

   Pozdrav svima

    

   Dugogodisnji sam korisnik MTS usluga, ali bih zeleo da predjem u Telenor zbog bolje pokrivenosti signala i kvalitetnijeg mobilnog interneta. Otvorio bih racun u Telenor banci i uzeo telefon uz 30% popusta na mesecnu pretplatu. Da li ja, kao novi korisnik mogu samo da platim punu cenu telefona, konkretno Huawei P9 lite (27.360) dinara, i uzmem popust od 30% na paket Prenesi i surfuj L?

    

   Da li taj telefon mogu da isplatim pre roka ? recimo, ugovor sklapam na 24 rata a telefon bih isplatio u roku od 5-6 meseci. Da li se nakon toga tretiram kao "novi" korisnik i prilikom pravljenja aneksa ugovora, novi telefon uzimam po povoljnijoj ceni, kao stari korisnici ili se i dalje tretiram kao novi korisnik?

    

   I da li cak i stari korisnici placaju istu cenu telefona, ili je recimo oni isti telefon, u konkretno istom paketu dobijaju po ceni od 17.970 dinara?

    

   Ne bih da uzimam broj i telefon preko starijeg korisnika, jer bih voleo da ubuduce budem vezan za Telenor i koristim njihove ponude koje su raznovrsnije i kvalitetnije u odnosu na druge operatere.

    

   Unapred hvala na odgovorima