-
1. Re: obnova ugovora
hakunamatata 22.12.2016. 05.48 (kao odgovor na sanjaaca)1 od 2 smatraju da je ovo korisnoAko si fizičko lice, možeš mesec dana pre isteka, a ako si pravno, onda 3 meseca. Ako si fizičko lice i ostalo ti je 3 meseca do isteka ugovora, a htela bi da uzmeš novi uređaj, možeš isplatiti preostale 3 pretplate i produžiti ugovor. Što se tiče pogodnosti, ako se odlučiš da uređaj uzmeš preko banke, imaš 30% popusta na pretplatu, a tu su i digitalni servisi poput HBO GO – novi Telenor digitalni servis
-
2. Re: obnova ugovora
thestefaneli22.12.2016. 08.40 (kao odgovor na hakunamatata)
1 od 1 smatraju da je ovo korisnoĆao Sanja,
prvo da se zahvalim Goranu na informacijama Međutim moram da ga ispravim. Novi uređaj može da se kupi isključivo mesec dana pre isteka ugovorne obaveze kako za fizička, tako i za pravna lica. Popust na pretplatu može 3 meseca ranije bez uređaja, kao što je već rekao.
Pozdrav
-
3. Re: obnova ugovora
katarina.s09.01.2017. 07.05 (kao odgovor na sanjaaca)
Samo da pojasnim da se obnova ugovora tri meseca ranije uz popust na pretplatu ili dodatni saobraćaj odosi na fizička lica.
-
4. Re: obnova ugovora
miljanz 15.05.2017. 02.32 (kao odgovor na hakunamatata)Mene zanima ako zelim da zadrzim stari paket mogu li da kupim novi telefon
-
5. Re: obnova ugovora
mdamnjanovic 15.05.2017. 02.34 (kao odgovor na miljanz)Nije to moguće. Morao bi noviji paket da izabereš.
-
6. Re: obnova ugovora
miljanz 15.05.2017. 02.36 (kao odgovor na mdamnjanovic)Mislim ad to nije u redu ako telefon mozes da kupis kad hoces i otplacujes ga na rate
-
7. Re: obnova ugovora
mdamnjanovic 15.05.2017. 02.38 (kao odgovor na miljanz)Možda grešim ali znam da je devojka morala da menja paket kad je uzimala telefon uz ugovor. Katarina S da li grešim?
-
8. Re: obnova ugovora
katarina.s15.05.2017. 03.40 (kao odgovor na mdamnjanovic)
U pravu si, za kupovinu uređaja je potrebno da se odabere neki od aktuelnih paketa: https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/
-
9. Re: obnova ugovora
bornlake 25.01.2018. 02.21 (kao odgovor na sanjaaca)cekajte sad malo zbunjen sam skroz ja sam pre mesec dana zvao vas info servis i razgovarao sa operaterom ja sam vas stari stari korisnik postpejd ugovora i zvao sam iz razloga jel mi je hitno potreban nov uredjaj pa me je interesovalo kada najranije mogu otici u neku od telenor prodavnica da produzim vec postojeci postpejd ugovor i na tak isti uzmem nov uredjaj i na to pitanje u decembru 2017god. dobio sam odgovor od vaseg operatera kad je proverio ugovor da mogu nov uredjaj i produzetak ugovora da uradim 3 meseca pre nego da taj ugovor istekne. i sta je sada ovde istina jel to sto su meni rekli ili ovo sto vi kazete da novi uredjaj ne moze 3 meseca ranije pred isticanje ugovora da se uzme i podpisu papiri za nove dve godine koriscenja tog istog ugovora a ugovor imam vec 10 godine jedan te isti br placam i koristim.Molim vas za pomoc?
-
10. Re: obnova ugovora
bornlake 25.01.2018. 02.25 (kao odgovor na sanjaaca)cekajte sad malo zbunjen sam skroz ja sam pre mesec dana zvao vas info servis i razgovarao sa operaterom ja sam vas stari stari korisnik postpejd ugovora i zvao sam iz razloga jel mi je hitno potreban nov uredjaj pa me je interesovalo kada najranije mogu otici u neku od telenor prodavnica da produzim vec postojeci postpejd ugovor i na tak isti uzmem nov uredjaj i na to pitanje u decembru 2017god. dobio sam odgovor od vaseg operatera kad je proverio ugovor da mogu nov uredjaj i produzetak ugovora da uradim 3 meseca pre nego da taj ugovor istekne. i sta je sada ovde istina jel to sto su meni rekli ili ovo sto vi kazete da novi uredjaj ne moze 3 meseca ranije pred isticanje ugovora da se uzme i podpisu papiri za nove dve godine koriscenja tog istog ugovora a ugovor imam vec 10 godine jedan te isti br placam i koristim.Molim vas za pomoc?
-
11. Re: obnova ugovora
hakunamatata 25.01.2018. 04.50 (kao odgovor na bornlake)Pozdrav,
Ako je prethodni uređaj uzet preko Telenor banke, onda možeš 3 meseca ranije, a ako je uzet standardno preko paketa, onda mesec dana ranije
-
12. Re: obnova ugovora
katarina.s25.01.2018. 06.56 (kao odgovor na bornlake)
1 od 1 smatraju da je ovo korisnoZdravo, ukoliko je prethodni uređaj kupljen standardnim putem, uz paket, kupovina novog aparata je dostupna mesec, ili tri meseca ranije, ako izabereš plaćanje na 12/24 rate. Ako je prethodni uređaj kupljen na 12/24 rate, čim ih otplatiš, možeš da kupiš novi telefon.
-
13. Re: obnova ugovora
katarinakraupa 26.01.2018. 00.42 (kao odgovor na katarina.s)Katarina,
pokušavam da Vam se obratim, ali ne znam kako. Ne znam ni gde se nalazi čet, niti kako da dođem do njega, a operater mi je rekao da se obratim preko četa.
-
14. Re: obnova ugovora
katarina.s26.01.2018. 05.09 (kao odgovor na katarinakraupa)
Zdravo, chat se nalazi na našoj zvaničnoj stranici, kada klikneš na ponudu uređaja. Šaljem link: https://www.telenor.rs/webshop/sr/Privatni-korisnici/Mobilni-telefoni/#?tpackage=0&opsystems=all&opsystemsNames=all&purchase=subsidy&brands=all&group=all&orderBy=telenor