3 odgovora Najnoviji odgovor dana 09.01.2017. 15.05 napisao/la je srđansrbija

  HBO GO za prepaid korisnike?

   Pozdav svima,

   Sta mislite da HBO GO digitalni servis bude dostupan i prepaid korisnicima?

   Primer da se uz taj digitalni servis dobije odredjeni broj MB odnosno GB i da kosta po nekoj ceni NPR 300 - 400 dinara, ako vec ne moze biti na nekom promotivnom periodu, odnosno besplatan.

   Sta Vi mislite o toj ideji?? Mozda Telenor i izadje u susret prepaid korisnicima i uvede ovaj Digitalni servis, pored vec postojecih.

   Jos jednom VELIKI POZDRAV:

    • 1. Re: HBO GO za prepaid korisnike?
     mdamnjanovic

     745 dinara je taj dodatak za postpaid korisnike koji ne koriste Play + pakete, teško da za prepaid može da bude jeftiniji

     • 2. Re: HBO GO za prepaid korisnike?
      katarina.s

      Pozdrav Martine, hvala ti na javljanju. Ako ovaj digitalni servis bude dostupan i na pripejdu, pisaćemo i ovde i na sajtu.

      • 3. Re: HBO GO za prepaid korisnike?
       srđansrbija

       Lep predlog možda bih koristio HBO na prepaid-u ali spod 1000 din ga Telenor neće pustiti u ponudu prepaid korisnicima sigurno (mada to je moje mišljenje i slabe su šanse da se pojavi na prepaidu mada Telenor je inovator na svojim tržištima).Telekom daje za 567 din mtsTV nekad se zvao OPEN IPTV  ( do kraja februara traje popust ;) ) uz ugovornu obavezu od 12 meseci (ali pretplata za fiksni je oko 600 din, znači blizu 1200 sve zajedno), gde ima preko 100 kanala, među kojima su i filmski kanali)

       HBO je 480 din, daleko bolja ponuda po meni kod Telekoma.Jer Telenor za postpaid pruža HBO ali uz neki postpaid paket, HBO 745 din + pretplta za broj ;, ko ne koristi Play pakete.