5 odgovora Najnoviji odgovor dana 25.07.2017. 06.32 napisao/la je beki.aleksei

  Kupovina bez provere k.b

   Da li mogu da kupim telefon kod vas na 24.mesecne rate bez provere kreditnog biroa posto sam zaposljen ali nisam prijavljen. Interesuje me samo mobilni uredjaj bez paketa.

   Dugo godina sam bio vas korisnik, racun se vodio na dedu ali bih sada uzeo samo uredjaj, ako je moguce.

    • 1. Re: Kupovina bez provere k.b
     raša

     Cao Milose kako ja znam da se radi provera Kreditnog biroa i kad uzimas samo uredjaj. Svakako ce ti se Katarina S javiti sa vise informacija

     • 2. Re: Kupovina bez provere k.b
      hakunamatata

      Kupovina uređaja na 24 rate preko Telenor banke moguća samo uz novi paket ili aneks postojećeg ugovora. Možeš kupiti i više uređaja, ali za svaki moraš imati vezan postpaid broj. Mislim da kreditni biro neće biti problem, jer znam ljude koji su bez problema kupovali telefone, a nisu u stalnom radnom odnosu.

      1 od 1 smatraju da je ovo korisno
      • 3. Re: Kupovina bez provere k.b
       thestefaneli

       Ćao Miloše,

        

       kupovina uređaja na rate preko Telenor Banke, uz koju svakako mora da ide neka pretplata, zahteva proveru kreditnog biroa. Ova provera važi i za kupovinu telefona samo uz pretplatu bez otplaćivanja telefona preko banke. Obzirom da nisi prijavljen, najverovatnije je da će da ti traži neko učešće prilikom kupovine uređaja. Mislim da ti je najbolja varijanta da uzmeš telefon uz ugovor na nečije tuđe ime ko već ima neki ugovor u Telenoru - recimo neko od najbližih iz porodice ili od prijatelja.

        

       Kupovina telefona bez pretplate nije moguća.

        

       Pozdrav

       1 od 1 smatraju da je ovo korisno
       • 4. Re: Kupovina bez provere k.b
        sleepwalker

        Kada sam pre više godina potpisao prvi postpaid ugovor, bila je takođe potrebna provera kod kreditnog biroa. Tada nisam bio u stalnom radnom odnosu, ali nije bilo nikakvih problema što se tiče uzimanja uređaja (doduše, uzeo sam tada jedan od manjih postpaid paketa i jeftiniji uređaj, to je bio još period kada je postojao paket koji se mislim zvao Specijal 650).

        • 5. Re: Kupovina bez provere k.b
         raša

         Taj specijal je bas bio dobar paket, uvek ista mesecna pretplata a imas svega