2 odgovora Najnoviji odgovor dana 11.02.2017. 10.47 napisao/la je thestefaneli

  Zamena 3G MiFi uređaja za 4G

  mikica

   Poštovani,

    

   moja supruga je uzela Telenor Surf 5 postpaid paket i MiFi 3g uređaj (MiFi21) pre mesec dana. Ona, nažalost, nije ni znala razliku između 3G i 4G u momentu zaključenja ugovora, a radnica u  Novi   Merkator poslovnici joj je rekla "da je 4G potreban samo ako će se kačiti preko 10 uređaja na taj ruter" tako da se ona odlučila za 3G. U međuvremenu se desilo par promena na poslu, putovaćemo češće i značilo bi nam da ipak imamo 4G pristup. Da li je moguće izvršiti zamenu uz doplatu na Telenor 4G MiFi, pritom bi doplatili u kešu i ako je potrebno zaključili novi ugovor na 2god naravno (mada je prošlo jedva mesec dana i što se tiče ovog) ? Mora da postoji neki način

    

   Hvala unapred

    • 1. Re: Zamena 3G MiFi uređaja za 4G
     mdamnjanovic

     Ćao,

     mislim da nije moguća promena uređaja ali najbolje da sačekaš zvaničan odgovor nekog iz Telenora- javiće se Ivana J u ponedeljak sa informacijama.

     2 od 2 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Zamena 3G MiFi uređaja za 4G
      thestefaneli

      Zdravo Miloše,

       

      zamena uređaja za drugim za postojeći ugovor nije moguća. Ono što možeš da uradiš je da isplatiš celu ugovornu obavezu po tom ugovoru, pa zatim aneks uz kupovinu novog 4G MiFi uređaja; ili samo da uzmeš novi ugovor za novi željeni uređaj, pa da plaćaš paralelno oba dok ne isplatiš stari.

       

      Pozdrav

      1 od 1 smatraju da je ovo korisno