2 odgovora Najnoviji odgovor dana 25.03.2017. 12.55 napisao/la je hakunamatata

  Ne radi internet!

   Dobar dan,

   Racun sam uplatio jos 23.03.2017.

   Po poruci koju sam primio na email, od trenutka kad mi stigne racun a to je bilo 07.03., imam jos 20 dana da uplatim inace,....

   U roku sam sve uplatio, a trenutno interneta nemam. Potrosio sam GB koji su mi ostali, a nove GB nisam ni video.

   Usao sam i u aplikaciju moj telenor, tu pise da nemam nikakve GB na racunu. Zato vas molim da ovaj problem resimo sto pre na sto lepsi nacin.

    • 1. Re: Ne radi internet!
     thestefaneli

     Vladimire,

      

     ako sam dobro razumeo, ti si platio račun prekjuče koji je stigao tebi na mail početkom meseca. Takođe, naveo si da si potrošio sve GB, a da nove nisi dobio. Možeš li mi reći od kog dana tačno više nemaš internet? Presek stanja je svakog prvog u mesecu, što znači da se samo tada dobijaju novi GB. Danas je 25.03. pa je najverovatnije da si samo potrošio sav internet saobraćaj iz paketa zbog čega ti je on i onemogućen do kraja meseca.

      

     Uvek možeš da se dopuniš nekim internet tarifnim dodatkom dostupnim ovde.

      

     Pozdav

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Ne radi internet!
      hakunamatata

      Ćao Vladimire,

      Novi saobraćaj dobijaš od 1. u mesecu Ako si potrošio internet, možeš aktivirati neki od internet tarifnih dodataka preko aplikacije ili portala Moj Telenor, u opciji USLUGE.

      Ako imaš i postpaid broj, možeš aktivirati i opciju Telenor više u okviru koje ćeš dobiti 50% više interneta, minuta, sms-ova Ispod ti  je link sa objašnjenjima.

      Pozdrav

      Telenor Više 

      1 od 1 smatraju da je ovo korisno