1 odgovor Najnoviji odgovor dana 25.04.2017. 10.07 napisao/la je thestefaneli

  Čuvanje i prebacivanje kontakata na Samsungu

   za produzetak ugovora sam uzeo samsung j3.u svojoj sim kartici sam imao sve brojeve oko 144,koji su se i pojavili u novom telefonu kada sam i ubacio moju karticu.nedugo zatim  posle nekih tri sata,falilo mi je iz imenika 50brojeva,a posle pet sati ostao sam samo na 28 brojeva,koji su uglavnom bili duplirani!!!

   izlaz za slusalice ne radi kako treba!prvo sam mislio da je do slusalica tih isto novih,ali nije jer sam probao sa mojim starim koje rade....

   problem je sto vise nemam brojeve iz imenika,i za to je kriv telenor!!!!!!!

    • 1. Re: UVALI LI MI ShKART!!!!
     thestefaneli

     Zdravo,

      

     žao mi je što imaš loše iskustvo sa novim telefonom. Što se tiče kontakata, ne verujem da je problem do telefona. Često se dešava da korisnik slučajno promeni prikaz kontakata tako da se vide samo oni koji su u telefonu, a ne i oni koji su na SIM kartici. Ovo možeš lako da proveriš u okviru aplikacije "Kontakti", da vidiš da li je do toga možda. U suprotnom, možda se kartica oštetila prilikom sečenja (ako je uopšte sečena) pa su se kontakti sami izgubili.

      

     A u vezi slušalica, zamolio bih te da proveriš sa još nekim drugim parom da budeš siguran da nešto nije u redu sa telefonom. Ako se situacija nije promenila, slobodno možeš da ga pošalješ na servis u nekoj od naših najbližih poslovnica.

      

     Pozdrav

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno