-
1. Re: Juce sam uplatio racun za telefon preko telenor banke,medjutim jos uvek nije proknjizen pa me zanima koliko je vremena potrebno da prodje do proknjizenja ?
hakunamatata 16.05.2017. 03.02 (kao odgovor na milann)1 od 1 smatraju da je ovo korisnoPozdrav,
Ako si platio nakon 16h i ako su svi podaci ispravni, biće proknjižena danas. Pisalo se o tome U kom roku od momenta uplate računa, novac stiže do Telenora?
Pozdrav
-
2. Re: Juce sam uplatio racun za telefon preko telenor banke,medjutim jos uvek nije proknjizen pa me zanima koliko je vremena potrebno da prodje do proknjizenja ?
milann 16.05.2017. 03.08 (kao odgovor na hakunamatata)Pa uplatio sam pre tog vremena juce i sve po podacima kako treba,nego mi nije jasno kako do sad nije proknjizena jer kada se uplacuje u posti uvek najkasnije do 12h sutradan uplata bude proknjizena
-
3. Re: Juce sam uplatio racun za telefon preko telenor banke,medjutim jos uvek nije proknjizen pa me zanima koliko je vremena potrebno da prodje do proknjizenja ?
hakunamatata 16.05.2017. 03.13 (kao odgovor na milann)Da li je prošla uplata što se banke tiče? Je li iznos rezervisan ili ga imaš na listi uspešno plaćenih?
-
4. Re: Juce sam uplatio racun za telefon preko telenor banke,medjutim jos uvek nije proknjizen pa me zanima koliko je vremena potrebno da prodje do proknjizenja ?
milann 16.05.2017. 03.15 (kao odgovor na hakunamatata)Prosla je uplata,tamo gde mi stoji sve placeno stoji i ovaj racun i posebno za proviziju
-
5. Re: Juce sam uplatio racun za telefon preko telenor banke,medjutim jos uvek nije proknjizen pa me zanima koliko je vremena potrebno da prodje do proknjizenja ?
hakunamatata 16.05.2017. 03.24 (kao odgovor na milann)Onda ti je moj savet da malo sačekaš da ti stigne poruka jer se nekad desi da ne stigne odmah. Ako ne dobiješ do sutra, pozovi korisnički servis da proveriš da li je prošla uplata.
-
6. Re: Juce sam uplatio racun za telefon preko telenor banke,medjutim jos uvek nije proknjizen pa me zanima koliko je vremena potrebno da prodje do proknjizenja ?
milann 16.05.2017. 03.29 (kao odgovor na hakunamatata)Hvala,jednom mi se desilo da poruka nije stigla pa moze biti i do toga