2 odgovora Najnoviji odgovor dana 23.06.2017. 08.08 napisao/la je thestefaneli

  TravelSure 50

   Postovani,

    

   Aktivirao sam TravelSure 50 roaming dodatak. Uskoro putujem u Grcku. Kako bismo razjasnili nedoumice, molim Vas da mi potvrdite:

   - Da li ovaj dodatak znaci da na raspolaganju imam 50 MB dnevnog besplatnog internet saobracaja? Da li "dnevno" oznacava period od ponoci do ponoci?

   - Da li se ovaj internet (odnosno ovih 50 MB) automatski koristi, odnosno da li je potrebno uraditi jos nesto kako bi se ovaj internet automatski koristio dok sam u inostranstvu i imam aktiviran mobilni internet ili ce se prosto automatski aktivirati nakon ulaska u roaming?

   - Da li se ovaj internet koristi za sve aplikacije ili neke aplikacije ipak koriste "regularni net" koji bi se dodatno naplatio?

   - Sta se desava nakon isteka ovih 50 MB? Da li dobijem neko obavestenje pre isteka? Da li se protok podataka nastavlja dalje te ce se nadalje naplacivati po vazecem cenovniku ili se prekida na 50 MB?

    

   Ukoliko postoji jos nesto sto je bitno a sto sam propustio da pitam, molim Vas napisite. Hvala unapred na odgovorima, verujem da ce i drugima razjasniti detalje.

    • 1. Re: TravelSure 50
     hakunamatata

     Dodataka koji si aktivirao ti prvih 15 MB u toku dana tarifira 0,26 din/kB, dok ti je narednih 35 besplatno. Dakle, nemaš 50 MB besplatnih već kada potrošiš prvih 15, dobijaš 35. Najbolje je da sve detalje pogledaš na stranici TravelSure na kojoj je sve super i detaljno objašnjeno

     • 2. Re: TravelSure 50
      thestefaneli

      Miljane,

       

      TravelSure 50 tarifa podrazumeva da ti na dnevnom nivou možeš napraviti račun do 3.990,00 dinara na osnovu tih 50 MB. Svake ponoći se ta kvota resetuje. Od tih 50 MB, prvih 15 MB se naplaćuje do pomenute cifre, dok ostalih 35 MB je besplatno. Kad to potrošiš, onemogućava ti se pristup internetu do ponoći.

       

      Primera radi, ako svaki dan tokom 7 dana potrošiš svih 50 MB, račun za tekući mesec će ti biti uvećan za 27.970 dinara, što je zapravo 7 * 3.990,00.

       

      Taj internet u roaming-u je automatski raspoloživ za korišćenje čim pređeš granicu, s time što je neophodno da omogućiš prenos podataka u roaming-u na samom telefonu.

       

      Po isteku MB dobijaš SMS obaveštenje svakako. Internet važi za sve aplikacije.

       

      Pozdrav