6 odgovora Najnoviji odgovor dana 15.07.2017. 16.51 napisao/la je srđansrbija

  iphone7 se ne puni

   Da li neko ima iskustvo sa ne punjenjem ip7?

    • 1. Re: iphone7 se ne puni

     Možda i jeste,al moraš biti malo detaljniji.

     • 2. Re: iphone7 se ne puni
      hakunamatata

      Ako se iPhone ne puni, 99% je oštećen kabl ili kabl koji imaš nije originalni. Uz Apple uređaje je uvek preporuka da se koriste originalni adapteri, kablovi, jer loš kabl može oštetiti i sam telefon, a to garancija ne pokriva.

      • 3. Re: iphone7 se ne puni
       mdamnjanovic

       Isključi telefon, uzmi čačkalicu i probaj da očistiš polako port za punjenje. Lako se napuni svakakvom prašinom, videćeš šta ćeš sve izvaditi tako.

       Takođe, proveri i da li uopšte rade kabl i punjač.

       • 4. Re: iphone7 se ne puni
        miodrag

        Ono što je meni pomoglo jednom je soft reset - držiš power i volume down dugme dok se telefon ne ugasi, pa ponovo pokaže jabuku.

         

        Inače,Miloš Damnjanović je dao dobru sugestiju sa čačkanjem ulaza za punjenje, ali budi pažljiv, jer na taj način možeš oštetiti konektor i tako napraviš još veći problem. Ovo je čest problem kod svih uređaja, a dešava se jer vremenom telefon pokupi tanka vlakna iz džepova i napravi grudvicu koja blokira punjač. U narodu je ovaj fenomen poznat kao "efekat pupka"

         

        Ako ovo ne pomogne, i nije punjač - onda je servis jedino rešenje.

        • 5. Re: iphone7 se ne puni

         ali "efekat pupka"

          

         akakakakakakaa

         • 6. Re: iphone7 se ne puni
          srđansrbija

          Zašto ljudi otežavaju zamenu baterije, to sam prvi put video za Nokiu Lumiu, Lion baterije i sl.? Telenor obavezno da  dobavi baterije na solarno punjenje a da postoji mogućnost dopune i redovnim električnim putem ako je pomračenje Sunca ili je neko napredni nemilosrni korisnik