4 odgovora Najnoviji odgovor dana 16.07.2017. 12.35 napisao/la je srđansrbija

  PUK ! i PUK 2 kod prepaid neregistrovanih korisnika

  korisnik063

   Imam Telenor prepaid broj koji nije registrovan, kako mogu da saznam PUK1 i PUK2 za taj broj? Naravno ni u aplikaciji ni na portalu nema nigde informacije o PUK1 i PUK2, sve što je navedeno već ovde Kako mogu da saznam PUK1 i PUK2 za svoj broj?  sam pokušao i ne vidim nigde informacije o PUK-ovima.

    • 1. Re: PUK ! i PUK 2 kod prepaid neregistrovanih korisnika
     srđansrbija

     Na plastici odakle ste odlomili čip tj. SIM karticu piše.Jeste li uneli više puta zaredom pogrešan PIN?Ako nisi fabrički je  1111, al on može da se promeni samostalno, posle pogrešnog unošenja PIN-a više puta (otp.3, prvo se traži PUK1 pa opet ako ne ide nemoguća lutrija onda se traži PUK2, ako se i on ne unese kako treba nema više sim kartice, spržena je.Ako možeš da pozoveš (nego samo brineš)  sa nje pozovi 0639000 i daće ti PUK1 i PUK 2 jer većina ljudi baci celo pakovanje pa i tu plastiku, pogotovo ako su još iz Mobilkika ahaha.Ako nemate plastiku pozovite sa 063,2 ili 9 Telenor, poziv tj. razgovor sa operaterom bez obzira na sve 15 din. i tražite Puk1 ili Puk 2, navedite da znate koliko ima kredita, godinu aktivacije, šta se najviše koristi, ako vam operater ne bude dao, u poslovnicu krenite pregovore sa oštećenim simom. i LK*

     Neregistrovani pripjed korisnici mogu da izvrše zamenu SIM kartice u prodavnicama, u slučaju da se ispunjavaju sledeći uslovi:

     posedovanje originalnog pripejd paketa (ne kopija) ili plastični deo SIM kartice na kome postoji bar-kod (bar-code)

     posedovanje barem jednog unetog vaučera (original)

     za korisnike koji nemaju nijedan od prethodnih dokaza potrebno je da navedu najčešće kontaktirane brojeve (SMS i/ili pozivi) u okviru nacionalnog saobraćaja

     Za neregistrovane korisnike koji su strani državljani, važi ista procedura za zamenu izgubljenje/ukradene SIM kartice.

     ***Napomena: Prilikom zamene izgubljene/ukradene pripejd kartice registracija je obavezna.Ličnu kartu ponesi sa sobom.

      

      

      

      

     Cena zamene pripejd SIM kartice je besplatna.

     • 2. Re: PUK ! i PUK 2 kod prepaid neregistrovanih korisnika
      mdamnjanovic

      Ima u aplikaciji, sad sam proverio. U meniju se izabere "Detalji korisnika" i tu pišu i PUK 1 i PUK 2.

      Edit: Mada, sad vidim u naslovu da se misli na neregistrovane pripejd korisnike... ali opet pretpostavljam da te stvari pišu tu. Stefan Milivojević može pomoć?

      • 3. Re: PUK ! i PUK 2 kod prepaid neregistrovanih korisnika
       thestefaneli

       Sve je kao što si rekao

       • 4. Re: PUK ! i PUK 2 kod prepaid neregistrovanih korisnika
        srđansrbija

        Nije isto stanje, ne mešajte babe i žabe, ove sa obavezama i ove bez obaveza Na prepaidu se (brojevi na dopunu) ne vide se Pukovi nego broj telefona (u podmeniju detalji korisnika)i tarifni paket: stari vide Tako Lako, noviji Telenor pripejd, vi što ste na računu vidite i ime vlasnika, adresu i broj ug. obaveze, datum isteka, čak iako je pripejd  broj registrovan ti podaci ne stoje u app sem na portalu a na portalu nema podataka opet o Puk 1 i Puk 2 kodovima.Više se radi na postpejd opcijama na  app Moj Telenor jer su to sigurni korisnici, imaju ugovornu obavezu.Pozdrav.