5 odgovora Najnoviji odgovor dana 22.07.2017. 23.36 napisao/la je raša

  Tesla 3.2 lite

  dusan.mrvic

   Pa lepo bih sebe uhvatio za onu stvar i obesio se na sred trga kad sam kupio ovo smece od telefona. Instagram neradi non stop me izbacuje i pored restart. Upocetku mi se sam od sebe restartovao i jedva ukljucivao...sad je hvala Bogu sve uredu. Ne preporucujem nikom ovaj telefon. Mene je ljubazna prodavacica navela na ovo, ali nije ona kriva ona radi samo svoj posao. Ja sam kriv sto nisam imao mozga!

    • 1. Re: Tesla 3.2 lite
     raša

     Мрвић Душан žao mi je što si stekao takav utisak o Tesla telefonu. Što se tiče Instagrama da li i ga ažurirao jer poslednja verzija podosta koči. Da li imaš još problema sa telefonom ili je to bio slučaj na početku.

     • 2. Re: Tesla 3.2 lite
      dusan.mrvic

      Pa pravo da vam kazem nije samo upitanju instagram jedva koristim i deezer. 2-3 minuta ga koristim pa se ukoci i izadje iz aplikacije i tako stalno u krug. Nemam problema vise sa mobilnim zato sto koristim onaj cm security aplikaciju i realno mislim da mi ona aplikacija drzi telefon u  zivotu.. i ne usudjujem se da je deinstaliram. A sto se tice pitanja da li sam azurirao instagram? Jesam ga azurirao i ista stva..2-3 minuta radi,ukoci telefon i izadje iz aplikacije

      2 od 2 smatraju da je ovo korisno
      • 3. Re: Tesla 3.2 lite
       raša

       Moj savet ti je ipak da odneseš telefon na servis kako bi ustanovili gde je problem. Da li je telefon kupljen u Telenoru?

       • 4. Re: Tesla 3.2 lite
        dusan.mrvic

        Jeste, kupljen je u telenoru. Moracu da ga odnesem jer prosto je nemoguce da sve aplikacije koje instaliram osim facebook lite  i opere mini koce. I da mi se tako sam od sebe gasi..odnecu pa neka oni rese. Nisam ga kupio da mi bude ko Nokia 3310

        • 5. Re: Tesla 3.2 lite
         raša

         Dogovoreno