7 odgovora Najnoviji odgovor dana 11.08.2017. 00.40 napisao/la je drdekzar

  U centru Beograda internet ne radi

  kojismor

   Zasto? To se ponavlja vec nekoliko puta. U Knez Mihajlovoj, na Terazijama, na Trgu Republike, u Kneza Milosa, nemam internet. Imam Lenovo TAB3 7 tablet dobro podesen ali mi to ne pomaze. Slao sam i pitanja preko mejla, ali odgovori u stilu "Zaklanja vas neki objekat" su neozbiljni. Sinoc se isto ponovilo. Postoji li tu neko resenje?

   Pozdrav

    • 1. Re: U centru Beograda internet ne radi
     mdamnjanovic

     Pošalji svoj broj Ivana J u poruci pa će ona proveriti. Treba videti i da li je bilo još prijava na istim lokacijama.

     Samo pre ponedeljka ne očekuj ovde odgovor, vikendom ona nije na forumu.

     • 2. Re: U centru Beograda internet ne radi
      srđansrbija

      Proverite karticu u telefonu ako mreža ne radi kako treba  prijavite Telenoru smetnje u radu mobilne mreže.Ako Vam je hitno pozovite 0639000 poziv je 15 din. po pozivu bez obzira na trajanje veze sa operaterom, ako pristane operater da piše reklamaciju pitajte ga da vam pošalje delovodni broj od prijave na mobilni broj da znate da li se nešto na tome radi ako mreža ne profukcioniše.Mada leto je i vruće pa ljudi ne spavaju nego su na netu.Pozdrav za BG

      • 3. Re: U centru Beograda internet ne radi
       kojismor

       Kartica je dobra, na drugim lokacijama sve radi. Izadjem na ulicu, tablet se ukljuci na Telenor mrezu i sve radi. Kako odem u grad, u krajeve koje sam pomenuo, nema interneta, SMS jedva ode... Mobilni se muci da ukljuci neku od mreza, ali stalno javlja gresku, ponovo pokusava... To traje satima. A sto se zalbi i odgovora Telenora tice pa napisao sam: "Zaklanja vas neki objekat... " Glupost!

       • 4. Re: U centru Beograda internet ne radi
        kojismor

        Slao sam vec ranije broj Telenoru, ali nije pomoglo. Zaista mi nije jasno sta se desava? Izgleda da moj tablet ne voli Knez Mihajlovu i okolinu , a ja bas volim da ponekad prosetam.

        • 5. Re: U centru Beograda internet ne radi
         drdekzar

         Moj savet ti je da ipak promenis karticu i uradis hard reset (ovo predlazem kod svih problema:) ).Sa istim tabletom sam prolazio pomenutim lokacijama i sve radi normalno.

         • 6. Re: U centru Beograda internet ne radi
          kojismor

          Znaci moram do Telenora! Priznajem da se puno ne razumem u tablete, mobilne i slicno. Sva podesavanja su uradili u Telenoru i ne volim da sam preterano cackam.

          Ipak, iako kazem da sam laik, cini mi se da nije problem u tabletu vec je problem kod Telenora!!! Kako inace da objasnim cinjenicu da u isto vreme nije bilo interneta na Samsungu moje supruge, a ni Huawei mog sina nije uspeo da se konektuje. Svi koriste Telenor mrezu!

          Kao i kod svih dosadasnjih problema i propusta, Telenor ni za zivu glavu ne priznaje greske.

          Hvala svima, sve najbolje!

          • 7. Re: U centru Beograda internet ne radi
           drdekzar

           Ako je na sva tri uredjaja bio proloblem moguce da je u tom trenutku doslo do nekog problema sa Internetom kod Telenora.Pokusaj ponovo kad budes na tim lokacijama i vidi da li radi.