8 odgovora Najnoviji odgovor dana 22.08.2017. 05.34 napisao/la je lolafilipovicgrbic

  Honor 9 u Telenoru

  shinokk

   Kada ćete u ponudi imati Honor 9? VIP je već počeo da nudi rezervaciju ovog telefona uz odlične uslove...

    • 1. Re: Honor 9 u Telenoru

     Ne znaju ili nece da kazu... Zvala sam call centar pocetkom jula, odgovor je bio: " Nemamo jos uvek informaciju, pratite na sajtu i  na drustvenim mreama. A da Vam se ne dopada mozda jos neki telefon iz Telenor ponude? " onda sam otisla u VIP i dobila informaciju kada dobijaju Honor 9 . Nisam znala da ima i preorder za Honor 9. Mislila sam jos na prolece da predjem kod njih i uzmem P10 lite, ali sam sacekala bas da vidim sta ce biti sa Honor 9.

     • 2. Re: Honor 9 u Telenoru
      mdamnjanovic

      Verovatno će onda i Telenor ubrzo nakon VIPa (ako ne i isto kad i VIP) imati Honor 9 u ponudi.

      • 3. Re: Honor 9 u Telenoru

       Sad sam postavila pitanje na chatu Telenor sajta i dalje nemaju nikakvih saznanja kada ce doci Honor 9.

       • 4. Re: Honor 9 u Telenoru

        Ako razmisljate o kupovini konkretno Honor 9 i da Vam ne istekne promocija kod drugog operatera, moj savet je da podnesete zahtev za prenos broja. Kada sam dobila pitanje od Telenora, a sto nas napustate i rekla im da su drugi operateri povoljniji i imaju vec preorder za Honor 9 po ceni koja je maltene ista u Telenoru za Honor 8, odgovor je bio - Bas nam je zao sto nas napustate. Do sad sam uspevala sa Telenorom da se dogovorim i da dobijem uslove bolje od standardnih ponuda, ali izgleda da se promenila politika firme.

        2 od 2 smatraju da je ovo korisno
        • 5. Re: Honor 9 u Telenoru
         shinokk

         Hvala! Izgleda da je prelazak u VIP takođe najbolja opcija za mene.

         • 6. Re: Honor 9 u Telenoru

          @Lola Filipovic Grbic

          Takodje se razmisljam na prelazak u VIP jer Telenor ne moze da mi izadje u susret za 3 hiljade dinara i omoguci telefon bez ucesca, vec moram da dam ucesce od 20 hiljada, za isti taj telefon u VIPu ne moram da dam nikakvo ucesce, a ukupni troskovi u odnosu na Telenor ce me izaci vise za 200 dinara mesecno.

          • 7. Re: Honor 9 u Telenoru

           Do skoro sam bas bila zadovoljna Telenorom, cak imam jako povoljan ugovor za drugi broj koji sam obnovila u aprilu. Ne znam sta se desilo za 3 meseca. U jednoj drugoj temi sam napisala da nisam uzela telefon i obnovila ugovor za jos jedan broj u junu zbog neupucenosti radnika u Telenoru u karakteristike telefona . I sve to sad , kao i cena tarifa i telefona, rezultira prelaskom kod drugog operatera.

           • 8. Re: Honor 9 u Telenoru

            Podnela sam malopre zahtev u VIP -u i ima mogucnost da se na ovu cenu dobije 5000 dinara i 10% popusta na telefon, sto je vezano za nacin placanja telefona. To je dodatna povoljnost na vec ponudjene uslove i gratis tablet. Ne znam da li ce me ponovo kontaktirati iz Telenora jer obrada zahteva traje 48 sati, a vec sam bila u kontaktu sa njima pre neki dan na moju inicijativu da ih pitam za povoljnije uslove od standardnih za produzenje ugovora i Honor 9, a ne znam ni sta bi mogli bolje da ponude za ostanak u njihovoj mrezi.