1 2 Prethodno Sledeće 27 odgovora Najnoviji odgovor dana 25.03.2018. 01.54 napisao/la je thestefaneli

  Omiljena mesta za klopu i piće?

  thestefaneli

   Drugari,

    

   kao neko ko mnogo voli (a možda i previše ) da jede i ispija ~sedam kafi dnevno, moram sa vama da podelim neka, do sada meni omiljena, mesta za quick snack i kafidžonkicu.

    

   U zavisnosti od grada u kome živite, ili ako budete posećivali, obavezno svratite u Vapiano u Beogradu (TC Ušće) na Novom Beogradu za najbolje paste. Za najjaču picu ikada, poručite putem dostave od "Pizzeria Jimmy", i to onu koja se zove kao njihov lokal, a obavezno sa punjenim koricama. Bomba kalorija, ali i zadovoljstva.

    

   U Novom Sadu, za brzinski sendvič i tome sl. idite u Minuta. Možda ima neki bolji lokal, ne znam, ali ovde je bilo sve ok kad sam svratio.

    

   Što se tiče Niša, nemojte da vam se desilo, a da niste jeli bilo koju palačinku iz Cezara. Fazon 250 dinara 400g punjenih palačinki po izboru. Da živim dole, tačno bih nabacio najmanje 10kg za nedelju dana.

    

   A u mom rodnom gradu Kragujevcu, restorani Tapas, Hazard Kitchen & Bar, kao i palačinkarnica Peron su nepogrešiv izbor.

    

   Za najbolje i najukusnije kafe IKADA, tu je Coffeedream (Kragujevac & Beograd only). Crna mocha, mocha karamel, golden coffee, double dutch... su samo neke od mojih preporuka. Evo i par fotkica koje sam lično napravio:

    

   1.PNG2.PNG3.PNG4.PNG

    

   Imate vi neku preporuku?

    1 2 Prethodno Sledeće