2 odgovora Najnoviji odgovor dana 12.09.2017. 02.07 napisao/la je valdy

  Capture Predlozi

   Ne znam da li će neko ovo da pročita i ozbiljno shvati,al želeo bih da se malo pozabavite ovih servisom koji ste prošle i ove godine reklamirali gde god ste stigli.

    

   Za početak,zašto je ukinuta desktop aplikacija,pošto je meni neverovatno da to nemam?koristim dosta cloud servisa,zbog posla,a i privatno i mogu vam reći da apsolutno svi imaju svoju aplikaciju:Dropbox,Copy,Gdrive,Mail.ru...

    

   Sledeće što mi bode oči je samo logovanje na ovaj servis?zašto postoji 2 koraka,zašto ne 1,kao što je normalno svuda u svetu,za sve moguće aplikacije,a ne samo cloud servise.To treba da bude najlakši korak.

    

   Zašto ne mogu da dodam na webu folder,zašto ne mogu da uploadujem ceo folder...?

    

   Zašto na mobilnoj aplikaciji je sve nekako nelogično i komplikovano?dok sam shvatio kako dodajem tamo folder,namučio sam se.Da dodavao sam folder preko telefona,da bih mogao nešto u njega da stavim preko računara.Olakšajte malo osnovne stvari.

    

   Nadam se da će ovo neko pročitati i ozbiljno shvatiti,jer ako je meni,koji koristim net dosta dugo i bavim se UI dizajnom,teško da ovo koristim,ne znam onda kako će neko stariji i manje informatički pismen da se snađe