13 odgovora Najnoviji odgovor dana 18.12.2017. 14.00 napisao/la je neta

  HBO Go update

   Poštovani,

   kako stoji u obaveštenju aplikacije HBO GO (Srbija) za android više nije podržana. Prilikom otvaranja navedene aplikacije stoji uputstvo za preuzimanje druge aplikacije HBO GO. Nakon preuzimanja iste, nisam u mogućnosti da se prijavim sa mailom na koji je inače registrovan nalog uz poruku ''Uneta e-mail adresa je neispravna''. Pomislio sam da je u pitanju greška u sistemu pa sam pokušao da se registrujem ponovo sa identičnom adresom ali je poruka identična. Trenutno koristim HBO GO na dva računara i telefonu, tako da je broj ispod dozvoljenog maksimuma. Takođe sam sa naloga preko pc-a deaktivirao telefon u podešavanjima kako bih isključio opciju da je bug u pristupu sa telefona. Na računarima stream radi bez ikakvih mana, problem je samo u korišćenju android aplikacije koji ne znam kako da prevaziđem.

    

   Pozdrav

    • 1. Re: HBO Go update
     hakunamatata

     Hm. Da li si probao da pišeš njihovoj podršci? Moguće je da postoji bug u aplikaciji

     • 2. Re: HBO Go update

      Nisam, videcu i to da odradim. Mada je kod njih stajalo da proverim sa svojim provajderom prvo.

      • 3. Re: HBO Go update
       mdamnjanovic

       izabrao si Telenor za provajdera, kada si se logovao na novoj aplikaciji?

       • 4. Re: HBO Go update
        thestefaneli

        Luka,

         

        prethodna verzija HBO GO aplikacije više nije dostupna, jer je izašla nova koja je jedinstvena za sve regione. Time smo spojili sve naloge iz svih regiona na jedno mesto, i omogućili onima koji su otvorili nalog recimo u okviru SAD-a, da ga koriste za preuzimanje aplikacije iako su u Srbiji.

         

        Trebalo bi da možeš da se uloguješ bez problema sa postojećim nalogom na novoj aplikaciji. Moguće da se i dalje vrši migracija svih naloga. Ako ne uspeš do sutra, preporučujem ti da pišeš direktno podršci HBO GO-a.

        • 5. Re: HBO Go update
         mdamnjanovic

         Stefane, nije jedinstvena za sve regione, i dalje je to Adria HBO Go 

         Ja imam USA nalog a ovu novu app sam morao da skinem sa slovenačkog stora, kao i prethodnu.

         • 6. Re: HBO Go update
          thestefaneli

          Moja greška. Pardon. Mislio sam da je sada jedna aplikacija jedinstvena za ceo region.

          • 7. Re: HBO Go update
           mdamnjanovic

           Nažalost, nije. :/

           • 8. Re: HBO Go update
            katarina.s

            Ćao, pokušaj da pri log in-u izabereš “zaboravio sam lozinku” (reset), a kada ti dođe mail za resetovanje, uneseš istu lozinku (ili novu) i posle toga se loguješ normalno. Javi, da li si uspeo.

            • 9. Re: HBO Go update
             branislav871

             Na tabletu, pri downloadu sa play prodavnice, stoji info da aplikacija nije optimizovana za uređaj, ali se download-uje bez problema i korektno radi.

             Info da mail adresa nije ispravna, javlja se ako želite da kreirate novi nalog (u slučaju da se menja kod za hbogo), a sistem ne dozvolja da se sa istom mejl adresom kreira više naloga. Ujedno bih sugrerisao da se to omogući kako ne bi usled promene paketa/kodova morali stalno da kreiramo nove mejl naloge.

             • 10. Re: HBO Go update

              Pokusao sam i log in, pass recovery. Nista od navedenog nije uspelo. Svaki put sam dobijao identicnu poruku. Da bude jos interesantnije, poruka sa "uneta adresa nije ispravna" javlja se i kada sam pokusao registraciju sa sasvim novim mailom...

              • 11. Re: HBO Go update
               katarina.s

               Da li si pokušao da se loguješ kao Telenor korisnik, putem računara i sajta: http://www.hbo.rs/?

               • 12. Re: HBO Go update

                Pronašao sam problem. Nalogu i aplikaciji mogu da pristupim sa svih android uređaja, čak i onih sa starijom verzijom softvera (4.0). Nakon kraćeg dopisivanja sa podrškom HBO, pronašao sam da aplikacija iz nekog razloga ne podržava Xiaomi telefone. Rečeno je da će možda biti problem sređen prilikom sledećeg ažuriranja.

                U svakom slučaju hvala na pomoći.

                1 od 1 smatraju da je ovo korisno
                • 13. Re: HBO Go update

                 Kod mene se isto desilo. Sve sam pokusala (reinstalirala, ponovo pokusala da se registrujem, isla na zaboravljena sifra...) na kraju sam samo ukucala mail, umesto da sam ga preuzimala iz onog ponudjenog bara (onaj bar iznad tastature, kao autocorrect). i on je prihvatio email adresu. A sve je isto, svako slovo je isto, samo je prosto bilo potrebno da svako slovo unesem a ne da iskoristim template glupost ili ne uspelo je