7 odgovora Najnoviji odgovor dana 24.11.2017. 06.23 napisao/la je katarina.s

  Play+20

   dobar dan!

   Imam paket Play+20 za koji je mesecna pretplata 1789 dinara,u okviru paketa dolaze neograniceni minuti i poruke,kao i 1,5gb interneta! Vec drugi mesec za redom mi dolazi racun za uplatu 2220,a interneta iz paketa uvek ostane! Zanima me zbog cega imam skoro 500 dinara preko kada izvan paketa ne trosim nista!

    • 1. Re: Play+20
     hakunamatata

     Pozdrav, kompletne informacije o prekoračenjima i zaduženjima možeš videti na portalu Moj Telenor ili putem aplikacije, a tu je i Katarina S da ti proveri detalje ako se ne snađeš. Kako ne postoji tarifni dodatak sa tim iznosom, verovatno su u pitanju poruke za parking na primer ili neki servisi koji nisu obuhvaćeni pretplatom. Takođe, na portalu možeš proveriti specifikaciju poziva i svih usluga.

     • 2. Re: Play+20

      Hvala na brzom odgovoru!

      Posto kola ne vozim i znam da nemam nikakvih drugih troskova izvan paketa,zelim da znam kako to mogu resiti. Na telenor portalu mi pise samo "potrosnja izvan paketa 395 dinara" i 31 dinar PDV.

      • 3. Re: Play+20
       hakunamatata

       Potrošnja izvan paketa su usluge koje nisu obuhvaćene pretplatom. Pretplatom u paketu Play+20 su obuhvaćeni neograničeni minuti, neograničene poruke i 1.5GB interneta, kao i 20 GB za 2 aplikacije.

       Sve osim toga (premium poruke, glasanje, roming minuti, roming poruke, pozivi ka raznim premium brojevima nisu obuhvaćeni pretplatom.) Na portalu, u delu RAČUN -> Specifikacija usluga drugih provajdera (CPA specifikacija) proveri da li imaš nekih poruka ka premium servisima.

       • 4. Re: Play+20
        thestefaneli

        Ovo zvuči kao neki internet dodatak. Proveriće ti Katarina čim joj pošalješ poruku sa brojem u inbox.

        • 5. Re: Play+20

         Ja sam prosli mesec promenila paket,i za taj razumem sto sam imala preko pretplate. Pre nego sto sam promenila paket imala sam ukljucen internet dodatak,i mislim da sam sve dodatke ugasila. Probala sam da proverim na *111# posto na portalu nigde ne vidim sta je problem,dodatke mi nije pokazao,a sto se tice ostalih (premium brojeva,glasanja,parkinga itd) znam da nemam zato sto sam i to proverila. Zato ne znam zasto mi je ovaj mesec racun cak za 5 dinara visi nego prosli kada sam i menjala taj paket. Ukoliko je ostao internet dodatak ukljucen zanima me kako to mogu ugasiti i kako mogu da proverim. I uostalom kako da kontaktiram Katarinu? Hvala puno na brzom odgovaranju!

         • 6. Re: Play+20
          thestefaneli

          Proveriću ja umesto Katarine ukoliko želiš Proveri inbox.

          • 7. Re: Play+20
           katarina.s

           Ćao Aleksandra, tu sam :) Zapratila sam te, očekujem porukicu sa brojem.