4 odgovora Najnoviji odgovor dana 12.03.2018. 03.35 napisao/la je mdamnjanovic

  Mernj potrošnje interneta

  ratko

   Da li vi sa sigurnošću možete tvrditi da potrošnju interneta dobro beležite i sprovodite ? Zašto postavljam ovo pitanje? Juče 5.12. 2017. sam dobio dov ugovor potpisao i počele sumoej muke , do tog dana sam imao paket koji je predvišao 1,5 Gb interneta i društvene mreže besplatne , sa novim paketom imama isto interneta i 10 Gb za društvene mreže . Nisam menjao navike znači isto sam išao na internet kao i predhodne dve godine sa starim paketom ali sam ovde već za prih 24 sata ( čitaj i brže ) primetio da mi  se nenormalno smanjuje cifra koja označava koliko mi je poreostalo inetrneta , a gle čuda cifra od fejsbuka ni da se makne stoji zakucana na 10240 MB , posle kontaktiranja vaših operatera na 9000 i  prepiske sa operaterima na fejsbuku primetio sam da se brojač malo zaustavio mada i to mi deluje nenormalno ali gle čuda prvi put registrujete da sam bio na fejsbuku i umanjujete mui tamo iznos za 24 MB ?? konstatovao je vaš sistem da idem na fejs posle skoro 24 h i prvi put mi skida MB sa gomile fejsa ???????

    

       Ali nije sve to baš tako lepo mislićete eto rešen problem , pogledam i vidim da mi je smanjena količina Mb i sa dela koji je predviđen za Tviter , ????????????????????????????? ALO kako to ;ja nemam u telefoni ni instaliranu aplikaiju za tviter kako sam onda mogao i da potrošim i jedan MB sa te gomile ??? Isto tako Cepture mi se smanjio za 1 Mb ? šta je to i kako je moguće nije se prebacila nikakva sličica pošto su najmanje slike koje imama sa teleona oko 5 Mb , da li se slažete sa mojom konstatacijom .

    

    

      Zato  i postavljam jednostavno pitanje da li vaš sistem zna koliko je ko potrošio interneta i kako to računate , ja mislim da to radite odokativnom metodom , kada vidite da neko koristo dosta inetrnet uključite neki brojač i on kljuca kao neneormalan . ONDA KADA SE NEKO POBUNI I PITA KAKO I KOLIKO SAM POTROŠIO , vi kao proverite i malo smanjite odbrojavanje( ubacite u manju brzinu brojač) ?

    

    

        Kratko i jasno to što se radi je krađa , za to bi trebalo neko da odgovara .