1 odgovor Najnoviji odgovor dana 12.12.2017. 01.37 napisao/la je hakunamatata

  Lenovo Vibe C problem sa autofokusom kamere

   Zapravo problem je prisutan od prvog dana kada sam uzeo telefon preko paketa. Jednostavno autofokus kamere ne radi i slike su uvek mutne, tj. van fokusa, bez veze. Iako telefon imam već nekih šest meseci, tek ovih dana sam bio dovoljno dokon da pretražim net u potrazi za odgovorom. I odgovor sam pronašao na linku: Vibe shot camera focus problem - Page 2 - Lenovo Community

   Iz priloženog se da zaključiti da je bag u ROM-u telefona, te preporučuju apdejt na neki drugi ROM, itd. Svakako uz detaljno uputstvo i znatiželju koja me uvek prati, ja bih to lako sredio, međutim, verujem da ću time prekršiti ugovor sa Telenorom, budući da je paket na dve godine i tako dalje i tako redom.

   Pitanje je sledeće: Da li Telenor obezbeđuje ovakav vid servisa, budući da je de facto u pitanju fabrička greška i to samo na modelima namenjenim za kinesko tržište, što je na više mesta na netu naglašeno? (modeli row se automatski srede nakon sistemskog apdejta)

   U nadi da ću dobiti brzi odgovor, veliki pozdrav

    • 1. Re: Lenovo Vibe C problem sa autofokusom kamere
     hakunamatata

     ćao Najbolje je da uređaj odneseš do najbliže poslovnice kako bi ga poslali na servis. Navedeš u reklamaciji sve što si napisao. Dok ti je uređaj na servisu, dobićeš zamenski... Bez brige, ovakvi problemi koji su softverskog tipa se rešavaju veoma brzo... ako menjaš ROM sam, gubiš garanciju. Ono što ti smeš softverski da uradiš je hard reset, ažuriranje itd.

     1 od 1 smatraju da je ovo korisno