3 odgovora Najnoviji odgovor dana 22.02.2018. 10.49 napisao/la je braka.braka

  4G često nedostupan

  scekic

   Samsung 6 edge plus, kad je setovan na 4G, često sam nedostupan, kad je setovan na 3G sve ok.Takodje,često nedostupan kad je setovan na 4G a povezan na wi fi

    • 1. Re: 4G često nedostupan
     hakunamatata

     Ćao,

     Probaj da resetuješ mrežna podešavanja. Nekada se telefon malo zbuni Ovo obično reši problem.

     Settings -> Backup and Reset -> Reset Network Settings -> Prati dalja uputstva

     Javi da li je uspelo..

     • 2. Re: 4G često nedostupan
      miodrag

      Ćao,

       

      Ovakav simptom su imale pojedine prve uSIM kartice, koje je trebalo flashovati da bi se otklonilo. Takođe, može biti i drugi problem do sim kartice, pa ne bi bilo loše da probaš i sa zamenom iste.

      • 3. Re: 4G često nedostupan

       Ja imam isti problem sa “Note 4”, malo, malo pa mi dodje poruka, propušten poziv iako sam non stop dostupan. Razgovarao sam sa kolegama koje se bave ovim problemom i savetovali su mi da pokušam sa nekim telefonom koji ima jaču bateriju.

       Po Preporuci nabavim novi telefon “Samsung Galaxy C9 pro”. Baterija 4000mA. Problema nema i to sa dve kartice, 064 i 063. A bio sam skeptičan. Za šest meseci bukvalno nemam ni jedan propušten poziv na obe linije. Pre ovoga sam vukao dva telefona, “iPhone 6+“ i “note4”. Na “iPhone” - u nisam imao nikakvih problema a sa “note 4” gore navedeno. Znaci sa “C9 pro” svi problemi su nestali.

       Imam kolegu koji se i dalje muči sa “note 4” na 063. Njemu baš nije bitno da naknadno pozove, meni je izuzetno važno da ostvarim prvi kontakt a ne da budem nedostupan, tako da sam rešio svoj problem.