5 odgovora Najnoviji odgovor dana 15.12.2017. 00.47 napisao/la je thestefaneli

  Promocije

  branislav871

   Dobili smo nove pakete, izgubili Novinarnicu, super su ovi praznični popusti i sve je podložno promenama i prilagođavanju i jedne i druge strane.

   U skladu sa tim, pokrenuo bih nekoliko pitanja.

   1) Kod Surf paketa, naročito od kako se pojavio Telenor Home, upola je manje podataka a cena je duplo veća. Hoće li biti promena na internet paketima? Čak i u kombinaciji sa Telenor Više i Supersetom, količina podataka ne premašuje 82gb.

   2) Kada je reč o Telenor Više, Superset i Telenor porodica, uvođenjem neograničenih paketa, gubi se smisao ovih promocija u pogledu minuta i sms-ova. Naime, predlažem da se i u slučaju tih promocija naprave određene izmene u pogledu količine podataka. Možda uvesti mogućnost izbora dodatnih digitalnih servisa?

   3) Kada možemo očekivati odgovor u vezi sa Novinarnicom?

    • 1. Re: Promocije
     thestefaneli

     Branislave,

      

     sve promene koje budu nastupile će biti unapred objavljene na sajtu. Za sada nemamo informacije da li će i kada će se nešto menjati za usluge koje si pomenuo.

      

     SuperSet i Telenor Porodica usluge nisu izgubile smisao uvođenjem novih paketa. Postoje mnogi benefiti korišćenjem istih i uz aktuelne pakete sa neograničenim minutima, poput besplatnog prenosa internet saobraćaja sa broja na broj u okviru grupe.

     2 od 2 smatraju da je ovo korisno
     • 2. Re: Promocije
      hakunamatata

      Meni je Telenor više bio super zbog minuta jer sam imao 600 u paketu i plus 300 kroz Telenor više. I to sam mesečno prelazio, pa mi je ovo neograničeno super leglo. Imam 82GB na telefonu, ali sam primetio da na internet broju imam preko 130GB jer sam dobio i nekih dodatnih 50, ne znam kako Ono što je definitivno je da ću preći na HOME kada mi istekne ovaj ugovor za net. Meni bi recimo bilo super da umesto digitalnih servisa mogu da odaberem neke roming dodatke u vidu internet saobraćaja jer kada putujem uglavnom koristim Moovit ili Gmaps za javne prevoze, a bez neta sam kao paralizovan

      • 3. Re: Promocije
       mdamnjanovic

       E da, roaming paketi sa netom nisu loša ideja. Video sam kod konkurencije takve pakete.

       1 od 1 smatraju da je ovo korisno
       • 4. Re: Promocije
        branislav871

        Stefane, razumem da ćeš uvek biti na strani Telenora ali i ovoga puta se ne slažem u potpunosti sa tobom    Razumem i da se Telenoru ne isplati da mi dodeli više interneta kada za svojih 50gb plaćam duplo više nego što bih plaćao za Telenor Home. Ono što sam pomenuo na početku samog posta je zapravo suština svega "prilagođavanje".

        Pozdravljam opcju prebacivanja interneta drugom korisniku iz Telenor porodice, ali smatram da je nedovoljno internet podataka u paketima a previše gigabajta 'marketinški' dodeljenih za digitalne servise. Ako su Telenoru ciljna grupa mladi, trebalo bi malo više fleksibilnosti u pogledu odabira sadržaja u okviru paketa (nešto poput dodatka Puzzle za pripejd korisnike).

        • 5. Re: Promocije
         thestefaneli

         Ne radi se ovde o tome na čijoj sam "strani", već iznosim samo svoje mišljenje   Predloge ćemo svakako preneti na pravu adresu, a obavestiti ukoliko dođe do promena.