8 odgovora Najnoviji odgovor dana 27.12.2017. 04.54 napisao/la je katarina.s

  Kada će (i da li) ponovo biti dostupan Mate 10 PRO?

   Danas vidim da Mate 10 PRO više nije u ponudi u Telenoru. Veoma neprijatno sam iznenađen, a verujem i mnogi korisnici koji su razmatrali moguću kupovinu ovog uređaja.

   Postavio sam pitanje na chat ali sam (naravno) dobio odgovor da nema informacije da li će i kada uređaj biti ponovo dostupan...Smatram da je vrlo neozbiljno da Telenor nema u ponudi jedan od najpopularnijih i najtraženijih telefona na svetu, i da se još i ne zna da li će ga biti!? Prvo je iz ponude 'nestao' Honor 9, a sada i Mate 10 PRO. Meni lično su to bile najozbiljnije opcije koje sam razmatrao da uzmem prilikom produženja ugovora. Naravno, moguće je da neki model bude trenutno rasprodat, ali da nema nikakve informacije da li će ga ponovo biti u ponudi ili ne je, ponavljam, u najmanju ruku neozbiljno! Da ne pominjem da su vam pokloni uz pojedine flagship modele u ponudi 15-20 dana, Dok npr. VIP i dalje daje poklone uz Galaxy S7 i HTC U11...

   Počinjete da polako ličite na MTS što se ponude telefona tiče (skoro samo Samsung i iPhone), što se meni lično ni najmanje ne dopada.

   Sve ovo, uz ukidanje Novinarnice od nove godine, me navodi na pomisao da posle 10 godina promenim operatera, jer značajno sužavanje izbora uređaja koji se prodaju po i dalje visokim cenama, uz ograničavanje i ukidanje digitalnih servisa, ne daje više nikakvu prednost Telenoru koji bi nas korisnike 'naterao' da se vežemo ugovorom još dve godine.

   Nadam se, iskreno, da će se neke stvari promeniti.