0 odgovora Najnoviji odgovor dana 21.12.2017. 07.44 napisao/la je raša

  Izmene u korišćenju servisa Capture od 05.02.2018. godine

  raša

   Zdravo ljudi,

   Puštam zvaničnu objavu u vezi izmene servisa Capture.

    

   Srećni praznici

    

   Od 05.02.2018. godine, ukoliko si korisnik Play+ paketa u Srbiji (Play+ 1,2,3; Play+ Solo, Duo; Trio, Prenesi Play+ S, M, L, XL, XXL; Play+ 20, 30, 40) imaćeš mogućnost da aktiviraš i koristiš Capture aplikaciju sa prostorom od 100GB sa čuvanje slika kao i internet saobraćajem od 10GB namenjenim za korišćenje aplikacije na mesečnom nivou.

    

   U trenutku menjanja uslova korišćenja servisa 05.02.2018. ukoliko si bio aktivan korisnik dodatka u poslednja 3 meseca, a imaš prazan slot za aktivaciju aplikacija, Capture će biti aktiviran u praznom slotu tako da ćeš moći nesmetano da nastaviš sa korišćenjem aplikacije bez ponovne aktivacije.

    

   Ukoliko je, u trenutku menjanja uslova korišćenja servisa 05.02.2018., slot za korišćenje aplikacija zauzet u Moj Telenor aplikaciji, prostor za čuvanje fotografija kao i internet saobraćaj za korišćenje Capture aplikacije se više neće dodeljivati i imaće osnovnu ponudu prostora od 2GB za skladištenje pri čemu uvek možeš da aktiviraš Capture ukolko oslobodiš jedan slot ili kupiš mesečni dodatak putem Moj Telenor aplikacije po ceni od 295 dinara.

    

   Ukoliko si korisnik nekog drugog postpejd paketa, ili si pripejd korisnik, od 05.02.2018.  prostor za čuvanje fotografija kao i internet saobraćaj za korišćenje Capture aplikacije se više neće dodeljivati i imaće osnovnu ponudu prostora od 2GB za skladištenje pri čemu uvek možeš da aktiviraš Capture kao mesečni dodatak putem Moj Telenor aplikacije po ceni od 295 dinara, u okviru kog dobijaš 100GB prostora za skladištenje i 10 GB za korišćenje aplikacije.

    

   Ukoliko si korisnik Premium ili Premium+ paketa uslovi za korišćenje Capture aplikacije će ostati nepromenjeni.

   Svi korisnici koji budu aktivirali mesečni dodatak imaju pravo korišćenja probnog perioda za Capture servis koji za prepaid korisnike traje 30 dana, a za postpaid korisnike do kraja obračunskog perioda za taj mesec u kome se aktivacija dogodila.

    

   U slučaju da želiš da prestaneš sa korišćenjem Capture dodatka biće potrebno da ga deaktiviraš putem Moj Telenor aplikacije.

    

   Ukoliko potrošiš dodeljeni saobraćaj za korišćenje Capture aplikacije, za dalje korišćenje aplikacije trošiće se internet saobraćaj iz tarifnog paketa ili će biti naplaćen u skladu sa cenovnikom usluga. Internet saobraćaj dodeljen za korišćenje Capture aplikacije važi isključivo u nacionalnom saobraćaju. Korišćenje aplikacije u inostrantvu biće naplaćeno po važećem cenovniku roming usluga.